ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ TENDTS, LIP FORENSICS, GREY SKIES LIVE ΣΤΟ SIX D.O.G.S.

Written by on 11th April 2022

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για την live εμφάνιση των Tendts, Lip Forensics και Grey Skies στο six d.o.g.s. το Σάββατο 16 Απριλίου. Διάρκεια διαγωνισμού 11/4/22 – 12/4/22. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τρίτη 12 Απριλίου, 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Tendts, Lip Forensics και Grey Skies, μετά τις συναυλίες τους σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί  στο stage της Αβραμιώτου.

Το κάθε σχήμα εκφράζει τη δική του ματιά για τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική, και τον συνδυασμό αυτό θα παρουσίασουν στις 16.04 στη σκηνή του six d.o.g.s.

Προπώληση: viva.gr

Tendts

Οι Tendts είναι Τρεις Υδροχόοι, φτιάχνουν μουσικοί που μπορεί να σε κάνει να χoρέψεις ή και οχι! Το Δυναμικό Τρίο από τις Πλειάδες στις live εμφανίσεις του δημιουργεί μια μίξη από psychedelic, space disco, african acid και rave, ένα πραγματικά πολυδιάστατό μουσικό σύμπαν θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Αγκαλιά με τα κόνγκας, τα σύνθια, τις κιθάρες και drummachines τους οι διαγαλαξιακοί ταξιδιώτες είναι εδώ και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πόδια αλλά και το μυαλό σας να εκραγούν!

Οι Tendts έχουν γυρίσει την Ευρώπη και έχουν μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως:Tim Sweeney, Daphni, Death in Vegas, Palmbomen II, BadBadNotGood, oOoOO, Kink και αρκετούς άλλους. Ακόμα έχουν παρουσιάσει το live τους σε διάφορα φεστιβάλ με αποκορύφωμα αυτό του Sonar Festival ως εκπρόσωποι του We Are Europe. Έχουν κυκλοφορήσει επτά ep’s (σε βινύλιο, κασέτα και ψηφιακά), όπου το τελευταίο ‘Cosmic Swimmer’ βγήκε στο επιδραστικό label Public Release του San Francisco  συνοδευόμενο με τρία remixes φωτιά από τους Soulwax, Kim Ann Foxman και Eric Duncan.

To πρώτο τους άλμπουμ ‘Cheap Poetry’ ήρθε το 2015 μέσω τις Fair Weather Friends. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 2019 πήραν την μεγάλη απόφαση να κάνουν την δική τους  δισκογραφική T.A.F. recordings (Tendts And Friends) όπου και κυκλοφόρησαν το Οκτώβριο του 2020 το δεύτερο άλμπουμ τους ‘Faith’. Η T.A.F. τώρα πια είναι το σπίτι που απέκτησαν διάφορα μουσικά προτζεκτς που τρέχουν από τον Χρήστο, τον Φώτη και τον Ηλία. Κλείνοντας, τα τελευταία πέντε χρόνια οι Tendts διαλέγουν μουσικές και μιλούν για τους αγαπημένους τους δίσκους στην δίωρη μηνιαία εκπομπή (Monthly Residency) που έχουν στο ραδιόφωνο του Paranoise.

FB https://www.facebook.com/Tendts

IG https://www.instagram.com/wearetendts/?hl=en

YT https://www.youtube.com/user/wearetendts

Lip Forensics

Το ηλεκτρονικό group των Lip Forensics δημιουργήθηκε στην Αθήνα από τους Zade και Ekelon, δυο δραστήρια μέλη της αθηναϊκής εναλλακτικής σκηνής. Στόχος τους είναι να γεφυρώσουν τις indie καταβολές τους με τον ηλεκτρονικό ήχο του αύριο, δημιουργώντας δυνατές γκρούβες πλαισιωμένες από έντονα μελωδικά στοιχεία.

Η πρώτη τους κυκλοφορία Cheiloscopy (Amour Records, 2019) περιείχε, εκτός από τις original συνθέσεις και remix από τους Serafim Tsotsonis και Μeloroman. Έχουν έντονη συναυλιακή δραστηριότητα με εμφανίσεις σε σημαντικά festivals (Release Festival, Sonar Athens, SNFCC Music Escapades, Ziria festival κ.α.).

Το υλικό για την δεύτερη κυκλοφορία συνέπεσε με την περίοδο του lockdown και αναμένεται μέσα στο 2022.

FB https://www.facebook.com/lip.forensics

IG https://www.instagram.com/lip_forensics/?hl=en

YT https://www.youtube.com/c/LipForensics    

Grey Skies

Grey Skies είναι ένα project του Ηλία Σμήλιου, του μουσικού από τη Θεσσαλονίκη που έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε groups όπως οι Mary’s Flower Superhead, Ta Toy Boy και Tendts. Είναι ένα ambient electronica project που δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό του καλλιτέχνη να συνθέσει και να παράξει πάνω στον ήχο της ατμοσφαιρικής ηλεκτρονικής μουσικής. Έτσι το Δεκέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του album YEAR μέσω της Fair Weather Friends Records αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Μετά τη παρθενική ζωντανή παρουσίαση του Grey Skies στο Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη ο Η. Σμήλιος συνεχίζει τις live εμφανίσεις συνθέτοντας ταυτόχρονα υλικό για την επόμενη του κυκλοφορία.

FB: https://www.facebook.com/GreySkiesMusica

IG https://www.instagram.com/grey_skies_music/

YT https://www.youtube.com/channel/UC1vCn3xuu7lHQedNylLG7AQ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background