ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΗΣ VASSIŁINA STO SIX D.O.G.S.

Written by on 27th April 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την live εμφάνιση της VASSIŁINA στο SIX D.O.G.S την Πέμπτη 28 Απριλίου. Διάρκεια διαγωνισμού 27.4.2022 – 28.4.2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Πέμπτη 28 Απριλίου 14:00 – 16:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGOS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Η VASSIŁINA έρχεται στο SIX D.O.G.S την Πέμπτη 28 Απριλίου για ένα avant-pop live performance με στοιχεία από τη σκοτεινή electro μουσική. Mε τραγούδια από το album της Fragments που κυκλοφόρησε τη χρονιά που μας πέρασε. Σε μια βραδιά με punk μελαγχολικά ηχοτοπία, με έντονα reverb, delay, field-recordings και interactive visuals, ακροβατεί ανάμεσα στο χάος και στην dance σκηνή. 

VASSIŁINA “φέρνει” την underground πλευρά του Λονδίνου στην Αθηναϊκή σκηνή και με τo μοναδικό της live performance μας παρασύρει σε έναν σκοτεινό χορό, σε μια μουσική διαδρομή προς την εύρεση της εσωτερικής της αλήθειας, μέσα από τις συγκρούσεις και τα προσωπικά της τραύματα. 

«I had a dream about you, we were dancing in the dark…». – VASSIŁINA

Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 21.00 στο SIX D.O.G.S για ένα live έξω απο τα συνηθισμένα. 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background