ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ WHERESWILDER LIVE ΣΤΟ SΙΧ D.O.G.S.

Written by on 2nd May 2022

Κέρδισε 6 διπλές προσκλήσεις για τo live των Whereswilder το Σάββατο 7 Μαΐου στο SΙΧ D.O.G.S. Διάρκεια διαγωνισμού 3.5.2022 – 6.5.2022. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαΐου στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου 8:00 – 10:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι Whereswilder επιστρέφουν το Σάββατο 7 Μαΐου στο SΙΧ D.O.G.S για την live παρουσίαση του τρίτου ολοκληρωμένου τους album με τίτλο “Movement In Place” που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο.  

Ως “Movement In Place” οι Whereswilder ορίζουν εκείνη τη νοητική διαδικασία που συντελείται όταν ο χρόνος «σταματάει» ξαφνικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Στις 7 Μαΐου, ο χρόνος σταματάει για μια μοναδική παρουσίαση δίσκου με 60’s και 70’s χρώμα.  
 
Νέα τραγούδια και παλαιότερα απο τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές “Yearling” και “Hotshot” συνθέτουν μια βραδιά με soft rock, soul, funk και psychedelic rock ήχους και με old school μελωδίες από τους πλέον αγαπημένους Αθηναίους rockers. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Οδυσσέας Τζιρίτας με τους Odysseas Phone Orchestra. 
 
Το Σάββατο 7 Μαΐου, λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών συναυλιών, δίνουμε ραντεβού στο six d.o.g.s.!  
 

«Τα βινύλια είναι επιτέλους εδώ! Ανυπομονούμε να σας συστήσουμε το Movement In Place όπως πρέπει.» – Whereswilder

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του SIX DOGS.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background