ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ADD FESTIVAL

Written by on 20th May 2022

Μπες στον διαγωνισμό και κέρδισε 2 διπλές διήμερες προκλήσεις για το ADD Festival. Διάρκεια διαγωνισμού 20.5.2022 – 25.5..2022 Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου, την Τετάρτη 25 Μαΐου 18:00 – 21:00 Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το αγαπημένο φεστιβάλ της Αθήνας για τον ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. 27 και 28 Μαΐου, δύο μέρες και συνολικά 32 ώρες μουσικής στο βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ADD FESTIVAL, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την ηλεκτρονική τους πρόσκληση που θα ισχύει και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ από το ADD FESTIVAL!

Για την παραλαβή του δώρου θα χρειαστούμε από κάθε νικητή το όνομα και το email και των δύο ατόμων της διπλής πρόσκλησης, καθώς η ηλεκτρονική πρόσκληση για το διήμερο 27 και 28 Μαίου θα σταλεί στο κάθε ένα άτομο ξεχωριστά από το ADD FESTIVAL. Παραλαβή δώρων, δωροεπιταγών, προσκλήσεων, ηλεκτρονικών προσκλήσεων, γίνεται ώρες γραφείου.

ADD Festival 2022

Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το αγαπημένο φεστιβάλ της Αθήνας για τον ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. 27 και 28 Μαΐου, δύο μέρες και συνολικά 32 ώρες μουσικής στο βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Mε 43 ονόματα από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής με DJs και Live Acts, το ADD επιστρέφει για να σημάνει χορευτικά την αρχή του καλοκαιριού

Ονόματα που ξεχωρίζουν είναι οι Orbital, οι οποίοι γιορτάζουν και τα 30 χρόνια τους, ο DJ Shadow, ο οποίος θα εμφανιστεί live, ο all-time classic Egyptian Lover, και φυσικά ανυπομονούμε για την εμφάνιση του Floating Points. Κρυφά χαρτιά ο ατμοσφαιρικός Pantha du prince, και ο υπερ-κινητικός I Hate Models, ενώ αυτός που θα κλέψει την παράσταση αναμένεται να είναι ο KiNK με το ιδιαίτερο live του.

27 και 28 Μαΐου λοιπόν, η 3η έκδοση του ADD Festival στο Πειραιώς 260.

ADD full lineup: α.metz · Adiel · Always Late · Ancient Methods · Anetha · Apollonia · Ben Klock · Cirkle · Clubkid · Colin Benders Live · DEERISLND · DJ Shadow · Edward · Egyptian Lover · Floating Points · Francesco Del Garda · Gerd Janson · Hector Oaks · Hunee · I Hate Models · Jonn · KAS:ST · KiNK Live · Kobosil · DJ Madam X · Massimiliano Pagliara · Mind Against · Nicolas Lutz · Orbital Live · Pangaea · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Rebekah · Reign of Time · RSN · Salin · Street Outdoors Soundsystem · Tiga · tINI · Traumer · Wallis ·


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background