ΚΕΡΔΙΣΕ 5 ΔΙΠΛΑ 3ΗΜΕΡΑ PASSES ΓΙΑ ΤΟ ATHENS MUSIC WEEK

Written by on 14th June 2022

Κέρδισε 5 διπλά τριήμερα passes για το Athens Music Week (AMW), το μεγαλύτερο διεθνές γεγονός για τη Μουσική Βιομηχανία στην Ελλάδα, 22-24 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Bios και στο Temple. Διάρκεια διαγωνισμού 14.6.2022 – 17.6.2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 18:00 – 21:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την ηλεκτρονική τους πρόσκληση στο email τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ATHENS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Για την παραλαβή της πρόσκλησης, θα χρειαστούμε από κάθε νικητή το όνομα και το email του. Παραλαβή δώρων, δωροεπιταγών, προσκλήσεων, ηλεκτρονικών προσκλήσεων, γίνεται ώρες γραφείου.

Athens Music Week Connecting Cultures – Inspiring Innovation 

Με 25 showcases, 80 ομιλητές και εκδηλώσεις σε 3 venues έρχεται το Athens Music Week!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά και σε μια καθοριστική στιγμή για την εγχώρια και παγκόσμια μουσική σκηνή στην μεταπανδημική εποχή, το Athens Music Week επιστρέφει με το βλέμμα στο μέλλον, 22-24 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Bios και το Temple.

 Τρεις μέρες γεμάτες συζητήσεις, παρουσιάσεις, workshops, speed meetings, networking events και φυσικά showcase συναυλίες αλλά και ένα μεγάλο closing live event στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Δες τα πράγματα “από μέσα” και γνώρισε ανθρώπους και δίκτυα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη μουσική σου στον υπόλοιπο κόσμο, μάθε τι ρόλο παίζουν τα εγχώρια media και πώς μπορούν να υπάρξουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για νέους καλλιτέχνες, ανακάλυψε τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου από τη μουσική και μάθε τι συμβαίνει με τα NFTs στην Ελληνική μουσική και στις τέχνες.

Με ποια κριτήρια αναδεικνύουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Ελλάδας τα επόμενα hits; Ποια είναι η θέση της trap στη σύγχρονη ελληνική ποπ κουλτούρα; Πώς μπορείς να δημιουργήσεις σωστά τη wiki σελίδα σου, τι σχέση έχει το Tik Tok με τη μουσική και πόσο σημαντικοί είναι τελικά οι social fans;

Σε όλα αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν  περισσότεροι από 80 εκπρόσωποι εταιρειών, διεθνών δικτύων και οργανισμών, πολιτιστικών ιδρυμάτων και κρατικών φορέων, όπως, μεταξύ άλλων, από την Ελλάδα: Globe One Digital, VIVA, Academy of Entrepreneurship, Athens Jazz Festival, Athens Voice, Bryq & Persado, ComeTogether, Digital Minds, DPG, , Kosmos 93.6, Liquid Media, Pepper Radio 96.6, PostScriptum, Sky Vector Music, Stay Independent, Teranga Beat, UNDO Records, United We Fly, Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ), Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ΣΚΑΙ, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 24 Media.

Kαι από το εξωτερικό: Centre National de la Musique (Γαλλία), Dotted Music Agency (Η.Π.Α), Delta Booking Agency (Πολωνία), ΕΧΙΤ Festival (Σερβία), Future Echoes Festival (Σουηδία), Ink Music (Αυστρία), Krakow Festival Office (Πολωνία), Linecheck Festival (Ιταλία), Μamazone (Ουγγαρία), Music Estonia (Εσθονία), Steve Farris Music (Ηνωμένο Βασίλειο), Τaksirat Festival (Β. Μακεδονία), The State51 Conspiracy (Ηνωμένο Βασίλειο), Startup Wise Guys (Εσθονία).

Πληροφορίες για τους ομιλητές εδώ. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα  Showcases ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ειναι όμως αυτά που δίνουν τον ρυθμό μέσα και έξω από την Τεχνόπολη καθώς φέτος, τα live επιστρέφουν δυναμικά και επεκτείνονται σε δύο γειτονικά venues, το Bios και το Temple.

Τo πρόγραμμα των Showcases συνδυάζει νέες και διαχρονικές τάσεις εστιάζοντας στην ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων μουσικών ενώ συστήνει για πρώτη φορά ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά, ανάμεσα στους οποίους οι Christos Kalkanis Solo, Coslee, Hume Assine, Iota Phi, Kolida Babo, Lia Hide, Monnodic, Supersonic Elephant Club, The Bonnie Nettles, Transparent Man, VASSIŁINA, Wera & Nick, Zimbru, Zulu 3.4.

Πληροφορίες για τους καλλιτέχνες εδώ.

Ακόμα, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα υποδεχόμαστε εκπροσώπους δύο εκ των πιο ενεργών διεθνών δικτύων για τον ανεξάρτητο μουσικό τομέα, το Impala –  Independent Music Companies Association και International Music Managers Forum (IMMF), που στόχο έχουν την βιώσιμη ανάπτυξη των μικρών/μεσαίων εταιρειών, την απόδοση μεγαλύτερης αξίας στους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και την αύξηση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση, καθώς επίσης και τον νεοσύστατο οργανισμό Music Tech Europe που στόχο έχει να δημιουργήσει συνέργειες και ευκαιρίες μεταξύ του κλάδου της τεχνολογίας και της μουσικής. Μία μοναδική ευκαιρία για διεθνή δικτύωση, ανταλλαγή καλών πρακτικών και ευρύτερη συσπείρωση του εγχώριου κλάδου.

Επιπλέον, το, Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI), διοργανώνει pitch sessions και παρουσιάζει τις 30 ευρωπαικές νεοφυείς επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν, φέτος, από το ΗΕΜΙ Incubator και οι οποίες παρέχουν καινοτόμες λύσεις σε καίρια ζητήματα του μουσικού κλάδου, με απώτερο στόχο την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής, της διαφορετικότητας, της βιωσιμότητας και της δημιουργικότητας σε έναν εξελισσόμενο κλάδο όπου η τέχνη, η επιστήμη και η επιχειρηματικότητα συγκλίνουν.
 
Όπως κάθε χρόνο, το Athens Music Week ρίχνει αυλαία με μία μεγάλη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης με ένα line up-έκπληξη που θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το Φεστιβάλ.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το πρόγραμμα των Showcases παρουσιάζει 23 ενδιαφέροντα σχήματα αναδεικνύοντας νέες ιδέες και πειραματισμούς από όλα τα μουσικά είδη. Ανακαλύψτε την παράδοση της Ηπείρου και της Αρμενίας σε μία μίξη με abstract electronics και free jazz από τους Kolida Babo, ακολουθήστε το νεοσύστατο ambient ντουέτο, Super Sonic Elephant Club, στις μουσικές του αναζητήσεις με live electronics, τσέμπαλο και κιθάρα και περιπλανηθείτε στο ροκ, τον ψαλμό, τα Βαλκάνια, τη Δύση και τον γύφτικο καρσιλαμά στο πολυπρόσωπο Πεντόβολο του Χρήστου Ροζάκη.

Ακόμα, θα “χαθούμε” στην ψυχεδελική pop των The Bonnie Nettles, στα ηλεκτρονικά ηχοτοπία του Transparent Man και στην free jazz των Zulu 3.4. από την Β. Μακεδονία. Θα βυθιστούμε στο soul / R&B / broken beat κράμα του Inner D., θα χορέψουμε στους avant-pop ρυθμούς της Iota Phi (a.k.a Ilia Darlin), και των Hume Assine, και θα ταρακουνηθουμε με το indie rock των πολλά υποσχόμενων Pink Vanity. Τα Showcases θα λάβουν χώρα στην Τεχνόπολη το Bios και το Temple.

Εκεί θα μας περιμένουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC για να μας ξεσηκώσουν με το νέο τους άλμπουμ και με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι, το live looping, τα ψυχεδελικά περάσματα και τις πανκ κιθάρες! Η Μαρία Παπαγεωργίου, το αερικό της ελληνικής σκηνής όπως την ονομάζουν μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την έντεχνη και την παραδοσιακή μουσική, ενώ, οι Zimbru από τη Ρουμανία, μετά την εμφάνισή τους στο The Great Escape Festival του Μπράιτον, ξεδιπλώνουν την psy-pop αισθητική τους, διοχετεύοντας queer αγάπη και νοσταλγία για περασμένες δεκαετίες που δεν έχουν ζήσει. Τη βραδιά ανοίγει ο Z.E.N. ο οποίος ανασύρει κλασικά ακούσματα από τον ελληνικό και ανατολίτικο πολιτισμό και τα συστήνει εκ νέου μέσα από σύγχρονα μουσικά ιδιώματα.

Αν ζεις και αναπνέεις για τη Μουσική όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τεχνόπολη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ 
 
Τo Athens Music Week υλοποιείται με την υποστήριξη των Ευρωπαϊκών δικτύων Hub for The Exchange of Music Innovation (HEMI) και JUMP – European Music Market Accelerator, δύο έργων που συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εισιτήρια
 
Ημερήσιο εισιτήριο: 7 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (στην είσοδο).
 
Τετ. 22 & Πεμ. 23 Ιουνίου: Περιλαμβάνει είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνεδρίου και τις Showcase συναυλίες στην Τεχνόπολη το Bios και το Temple.
 
Παρ. 24 Ιουνίου: Περιλαμβάνει είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνεδρίου και τις Showcase συναυλίες στην Τεχνόπολη το Bios και το Temple, στο Live show στην Κεντρική Σκηνή της Σκηνή της Τεχνόπολης και στο closing party στο Bios.
 
 
Τριήμερο εισιτήριο: 15 ευρώ (προπώληση), 30 ευρώ (στην είσοδο).
Περιλαμβάνει είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του AMW καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου σε όλα τα venues.
 
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.athensmusicweek.gr/tickets/
 
Ωράριο λειτουργίας:
 
Τετ. 22 & Πεμ. 23 Ιουνίου
Τεχνόπολη: 09.00 – 21.00, Bios: 21.30 – 24:00, Temple: 21.30 – 24:00
Παρ. 24 Ιουνίου
Τεχνόπολη: 09.00 – 23.30, Bios: (24.00-03.00)
 
Μάθε περισσότερα στο athensmusicweek.gr
 
Follow us @athensmusicweek

Follow us @athensmusicweek
Facebook | Instagram | Youtube | Vimeo | Twitter | LinkedIn | Tik Tok


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background