ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ AUTECHRE ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Written by on 27th June 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Autechre στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Διάρκεια διαγωνισμού 27/6/2022 – 1/7/2022. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 1η Ιουλίου στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 12:00 – 14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ΗΡΩΔΕΙΟ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την πρόσκλησή τους ηλεκτρονικά.

Τον Ιούλιο το Ηρώδειο θα «σειστεί» από τους θρύλους της ηλεκτρονικής μουσικής, Autechre, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, για μία σπάνια εμφάνιση που αναμένεται να μείνει στην ιστορία της πόλης.

Λίγοι καλλιτέχνες κατέχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές ακροατών, κριτικών και σημερινών παραγωγών όπως συμβαίνει με τους θρυλικούς πια βετεράνους της ηλεκτρονικής μουσικής, τους Autechre. Το βρετανικό δίδυμο συγκαταλέγεται στο πρώτο κύμα καλλιτεχνών που συνδέθηκε με την Warp Records και έχτισε τη φήμη του αμφισβητώντας τις δυνατότητες της μηχανικής μουσικής.

Με κάθε κυκλοφορία του το ντούετο προκαλεί επανάσταση στην ηλεκτρονική μουσική, επανεφευρίσκοντας και ορίζοντας συνεχώς εκ νέου το ίδιο του το δημιούργημα. Σήμερα, τα μέλη των Autechre, Rob Brown και Sean Booth, είναι οι ημίθεοι της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής μουσικής. Δεκαετίες μετά την πρώτη τους κυκλοφορία, εξακολουθούν να έχουν το δικό τους όραμα, τη δική τους αντίληψη και τους δικούς τους στόχους για την avant garde electronica και για την πρόοδο της δουλειάς τους.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background