ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & HOTEL ALASKA ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Written by on 5th September 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη live εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη με τους Hotel Alaska, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Διάρκεια διαγωνισμού 5/9/2022 – 7/9/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 14:00 – 16:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την ηλεκτρονική πρόσκλησή τους στο email τους.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska επιστρέφουν στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Μετά από μια γεμάτη χρονιά, με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Το Μαύρο Κουτί” από τη United We Fly, και την πρώτη περιοδεία με τη νέα του μπάντα Hotel Alaska, ο Παύλος Παυλίδης μας καλεί σε μια ηλεκτρική συναυλία – γιορτή, με την ίδια εκρηκτική διάθεση που ζήσαμε τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Εναρξη: 21.00

Προπώληση: viva.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background