ΚΕΡΔΙΣΕ 4 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Written by on 7th September 2022

Κέρδισε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη. 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» και 2 δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα «Μελίνα Μερκούρη». Διάρκεια διαγωνισμού 7.9.2022 – 9.9.2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 8:00 – 10:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ΜΗΔΕΙΑ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του θεάτρου.

7 παραστάσεις για τη Μήδεια του Ευριπίδη με την Αθηνά Μαξίμου σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη-Μανώλη Δούνια.

Το έργο του Ευριπίδη, όπως το διασκεύασαν οι δύο σκηνοθέτες, ακολουθεί το πρότυπο της αρχαίας τραγωδίας που θέλει τρεις υποκριτές (Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης, Αναστάσης Ροϊλός) να υποδύονται όλα τα πρόσωπα του δράματος, ενώ στο Χορό συναντάμε δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Η μετάφραση είναι του Γιώργου Μπλάνα, η πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Καμαρωτού,που παίζει διάφορα όργανα ζωντανά επί σκηνής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Εύα Νάθενα, την κίνηση επιμελείται η Πατρίσια Απέργη και τους φωτισμούς ο Νίκος Βλασόπουλος.

Η παράσταση που καταχειροκροτήθηκε σε ολόκληρη τη μέχρι σήμερα περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει στην αφετηρία της.

Εισιτήρια: viva.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background