ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO Philips 2200 LatteGo

Written by on 27th September 2022

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και μαζί με την Philips σας δίνουμε δώρο τη μοναδική πλήρως αυτόματη μηχανή espresso Philips της σειράς 2200, LatteGo για να απογειώσετε την αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια και να έχετε 3 είδη καφέ. Μία μηχανή καφέ με μοναδικά χαρακτηριστικά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς, που μπορεί να γεμίσει έως και 20.000 φλιτζάνια καφέ εξαιρετικής ποιότητας με τους ανθεκτικούς κεραμικούς μύλους που διαθέτει. Στείλτε sms και μπορεί να γίνει δική σας! Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου 8:00 – 11:00. Διάρκεια διαγωνισμού 27.9.2022 – 30.9.2022!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, PHILIPS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

H κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στη ζώνη του Σπύρου και της Χρύσας 8-11 το πρωί και ο τυχερός ακροατής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Κρύο ή ζεστό; Σκέτο ή με ζάχαρη; Όπως και να πίνετε τον καφέ σας, δεν έχει σημασία γιατί για όλους μας είναι η πιο αγαπημένη πρωινή συνήθεια. 3 είδη πανεύκολα βελούδινη στρώση αφρογάλακτος, μοναδική γεύση με φρέσκους, αρωματικούς κόκους, οθόνη αφής, 12 επίπεδα άλεσης και πολλά ακόμη μοναδικά χαρακτηριστικά για να απογειώσετε την αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια. Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο βελούδινο αφρόγαλα που προσφέρει με το σύστημα υψηλής ταχύτητας LatteGo ενώ μπορείτε να επιλέξετε την ένταση αρώματος και την ποσότητα που εσείς θέλετε για τον εσπρέσο ή τον καπουτσίνο σας.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background