ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PORTICO QUARTET ΣΤO PIRAEUS CLUB ACADEMY LOULOU IS PRESENT

Written by on 3rd October 2022

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για τη live εμφάνιση των PORTICO QUARTET το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present). Διάρκεια διαγωνισμού 3/10/2022 – 6/9/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, LOULOU, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του LouLou.

To jazz boom που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία είναι ένα μουσικό γεγονός «εν κινήσει». Στην χώρα μας συνήθως ζούμε τέτοιου είδους καλλιτεχνικές εξελίξεις με «καθυστέρηση» και η έλευση ενός σχήματος τόσο σημαντικού για την σύγχρονη jazz είναι η δική μας (σας) ευκαιρία να εκτεθούμε (εκτεθείτε) στην ευεργετική αστερόσκονη της μαγικής μουσικής των Portico Quartet.

Από το acoustic jazz breakthrough album Knee-Deep in the North Sea μέχρι και το περσινό danceable jazz Monument album έχουν διανύσει μια διαδρομή που τους έφερε στην κορυφή της σκηνής που εκπροσωπούν.

Οι Portico Quartet είναι ένα instrumental group που δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε «θεωρητικές περιγραφές» αφού κάθε σύνθεση τους θυμίζει αχαρτογράφητα ύδατα. Ο ήχος της ρυθμικής jazz που παίζουν οι Portico, δίνει έμφαση στην χρήση των κρουστών οργάνων, προσφέροντας ένα ευχάριστο, φωτεινό άκουσμα που σχεδόν μπορείς να ταξιδέψεις μαζί του.

PORTICO QUARTET LINKS

Website: www.porticoquartet.com

Facebook: www.facebook.com/porticoquartet

Instagram: www.instagram.com/porticoquartet

Twitter: https://twitter.com/porticoquartet

Bandcamp: https://porticoquartet.bandcamp.com

Listen to Momument album here: https://porticoquartet.lnk.to/Monument


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background