ΚΕΡΔΙΣΤΕ 4 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DUB INC. ΣΤΟ ANODOS LIVE STAGE

Written by on 6th October 2022

4 διπλές προσκλήσεις περιμένουν 4 τυχερούς για το live των Dub Inc. την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Anodos Live Stage. Διάρκεια διαγωνισμού 6/10/2022 – 12/10/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 14:00 – 16:00.

Στην μεγάλη γιορτή τους στην Ελλάδα, «φωτιά στα όργανα» θα βάλουν οι: Blend Mishkin feat BNC, NO HARD FEELINGS (tiny jackal & thanasimos), NOVEL 729, LOBO, Skg’s Dub Alliance, Fer de Lance, Xara, Ultra & Aria.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ANODOS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του Anodos Live Stage.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι Dub Inc. θα εμφανιστούν στο Anodos Live Stage, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που έχουν δημιουργήσει με το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα! Στις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το καινούργιο, όγδοο, άλμπουμ τους, Futur.

Τα 6 μέλη του συγκροτήματος μαζί με τους 2 εκρηκτικούς frontmen θα «γεμίσουν» τη σκηνή του Anodos Live Stage, καλώντας μας σε ένα «διονυσιακό» συναυλιακό γεγονός.

Συναισθήματα όπως η αγάπη, η ενότητα και η ειρήνη συνθέτουν το άλμπουμ από τις μουσικές τους περιπλανήσεις στα μονοπάτια της dub, ska και hip-hop.

Με καταγωγή από το Saint-Etienne, στη βιομηχανική καρδιά της Γαλλίας, οι Dub Inc συνδυάζουν την κλασσική reggae με dub, dancehall, ska, hip-hop στοιχεία και αφρικανικές επιρροές.

Προπώληση: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης Ηλεκτρονικά: Viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background