ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: PARRA FOR CUVA ΣΤΟ PIRAEUS CLUB ACADEMY

Written by on 18th October 2022

Κέρδισε 4 μονές προσκλήσεις για να απολαύσεις τον μουσικό παραγωγό Parra for Cuva την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Piraeus Club Academy. Διάρκεια διαγωνισμού 18/10/2022 – 20/10/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

TA EDEN EVENTS ΤΟΥ PLISSKEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ PARRA FOR CUVA

+ Special Guest: ORBIT

Piraeus Club Academy

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 – 20:30

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός παραγωγός Parra for Cuva, θα εμφανιστεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Piraeus Club Academy, για ένα live που θα το θυμόμαστε για καιρό!!!

Ο Nicolas Demuth, κατά κόσμον Parra for Cuva, έχει δημιουργήσει μία καλλιτεχνική και μουσική ταυτότητα τελείως ασυνήθιστη στο πεδίο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Γεννημένος στην Κολωνία, ξεκίνησε την αναζήτησή του για τη μουσική σε πολύ μικρή ηλικία με το κλασικό πιάνο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με ευρύ φάσμα διαφόρων μουσικών ειδών όπως Jazz, Pop και Indie.

O νεαρός καλλιτέχνης ανέπτυξε σύντομα έντονο πάθος για την ηλεκτρονική μουσική, που τον οδήγησε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του και να μετακομίσει σε μία από τις πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου, το δημιουργικό Βερολίνο.

Με τη βοήθεια μουσικών οργάνων, συνθεσάιζερ και ψηφιακής επεξεργασίας, ο ταλαντούχος παραγωγός δημιουργεί έξυπνα, ταιριαστά μεταξύ τους μουσικά κομμάτια από εθιστικές μελωδίες, απαλούς ρυθμούς και ήχους που καταγράφει στην καθημερινή ζωή. Διερευνά ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα ενώ η εντυπωσιακή μελωδική του ευρηματικότητα, στέρεα εδραιωμένη και γεμάτη με ηλεκτρονικά στοιχεία, οδηγεί σε νέες ηχητικές εμπειρίες.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background