ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TEMPERS ΣΤΟ DEATH DISCO

Written by on 15th November 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τους Tempers, το synth-pop δίδυμο που έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, για ένα μεθυστικό darkwave live στο Death Disco. Διάρκεια διαγωνισμού 15/11/2022 – 18/11/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 14:00 – 16:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Το ντουέτο των Tempers της Νέας Υόρκης, αποτελούμενο από την Jasmine Golestaneh και τον Eddie Cooper, ειδικεύεται στη synth-pop, με στοιχεία από house, techno, shoegaze και post-punk. Τα άψογα φωνητικά χαρίσματα της Jasmine Golestanah συνυπάρχουν με τα σκληρά beats και το μεθυστικό darkwave ήχο τους, καθιστώντας τους μια πραγματικά σαγηνευτική και ξεχωριστή μπάντα.

Special Gust Vassilina!

Με καταγωγή από την Ελλάδα και έδρα μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας, η VASSIŁINA συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές επιρροές. Έχοντας αναφορές από την avant-pop καθώς και την βρετανική και γαλλική synth-pop και electro-pop σκηνή παρουσιάζει στα live της ένα punk μελαγχολικό ηχοτοπίο. Με έντονα delays στις φωνές, απόκοσμα field-recordings και μελαγχολικές πολυφωνίες, η VASSIŁINA ακροβατεί ανάμεσα στο χάος και στην dance σκηνή.

Προπώληση: viva.gr

Χώρος:
Death Disco
Ωγύγου 16, Ψυρρή 
10554, Αθήνα
www.facebook.com/deathdiscoathens


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background