ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ “ΠΩΣ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”

Written by on 28th November 2022

Το πρώτο βιβλίο του Άρη Αλεξανδρή @thecurlysue είναι γεγονός! Μπες τώρα στον διαγωνισμό! 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Πώς ο Ιγνάτιος Καραθοδωρής έχασε τα πάντα” που μόλις κυκλοφόρησε.

Για να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου:

→Follow τη σελίδα του @thecurlysue και του @nostos100.6
→Τag δύο φίλους σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού

και μπες αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 02.12.2022

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα από τον Nostos 100.6 και θα παραλάβουν τα βιβλία τους από τα γραφεία του σταθμού.

Ακολουθεί η φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram:

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μόλις τελείωσε το σχολείο, ο Ιγνάτιος Καραθοδωρής ήξερε ότι ήθελε να ξεφύγει: από την Κομοτηνή, από τη μητέρα του, από τον πατέρα του, από μία βαρετή ζωή. Γι’ αυτό και όταν επιτέλους μετακόμισε στην Αθήνα, αποφάσισε να γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Ως φοιτητής πια, είναι πρωτόγνωρα χαρούμενος. Όλα τού φαίνονται «τρελά» και τα απολαμβάνει αχόρταγα. Όμως, όσο περισσότερο εξερευνά τον καινούριο κόσμο, τόσο δυσκολότερος μοιάζει να γίνεται. Η νέα του φίλη, η Βιργινία, είναι πλασμένη από αλλόκοτα υλικά. Για να μη μιλήσουμε για τους κυρίους Μαρκέζε και Γόπα: ακατανόητοι εργοδότες! Ο Ιγνάτιος δεν θέλει με τίποτα να αποτύχει η νέα του ζωή στην Αθήνα. Προσπαθώντας, όμως, να εξαντλήσει όλες του τις δυνατότητες, εξαντλείται ο ίδιος. Και καθώς βλέπει τον εαυτό του να αλλάζει μέσα σε έναν αχανή ψηφιακό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά, μαθαίνει από πρώτο χέρι τι θα πει να χάνεις τα πάντα.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background