ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑ & PAN PAN LIVE ΣΤΟ GAGARIN 205

Written by on 1st December 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη live εμφάνιση των Παιδί Τραύμα και Pan Pan την Πέμπμτη 8 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205. Διάρκεια διαγωνισμού 1/12/2022 – 6/11/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, GAGARIN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του Gagarin


Το Παιδί Τραύμα και ο Pan Pan συναντιούνται στην σκηνή του Gagarin 205 στο πιο ενδιαφέρον double bill της χρονιάς.
Το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη συναυλία, όποιος δεν χορέψει χάνει!

Από τα album “Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις” και “Θα καταστρέψω τον Κόσμο” του “Παιδί Τραύμα” στα album “Φαντασμαγορία Δύο” και “Φαντασμαγορία Τρία” του Pan Pan που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη συναυλία, όποιος δεν χορέψει χάνει!

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της
Αθήνας. H πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Τους τελευταίους μήνες μετεξελίχθηκε σε μπάντα: Κώστας Γάμμα (Μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (Drums, Spd Sx), Αντώνης Παπαδόπουλος (Κιθάρα), Εmi Path (Synths, φωνητικά), Παιδί Τραύμα (Φωνή, κιθάρα).

Ο Pan Pan φτιάχνει την μουσική του σπίτι του, με synthesizers και drum machines και συνήθως βγαίνει στη σκηνή με τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums, noise) και την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή).

𝟐𝟎:𝟎𝟎 → Doors Open
𝟐𝟏:𝟏𝟓 → Παιδί Τραύμα
𝟐𝟑:𝟎𝟎 → Pan Pan


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background