ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: SWORR. LIVE ΣΤΟ SIX.D.O.G.S.

Written by on 7th December 2022

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη live εμφάνιση των Sworr. στο six d.o.g.s. την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Διάρκεια διαγωνισμού 7/12/2022 – 13/11/2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ Ηonest από την United We Fly, οι Sworr. την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στην σκηνή του six d.o.g.s, στην Αθήνα, για να κλείσουν το tour τους σε 3 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και να παρουσιάσουν ένα ακόμα μυσταγωγικό live.

06/12 | Hydrozagadka Klub, Warsaw
09/12 | Α38, Budapest
23/12 | six d.o.g.s, Athens

Eξομολογητικοί στίχοι, alternative pop στα γνωστά downcast electro μονοπάτια τους, εξωστρεφείς μελωδίες και up-tempo ξεσπάσματα, με στοιχεία soul και hip-hop σε μια σύγχρονη αισθητική, συνθέτουν την μοναδική ενέργεια των John Tsallas και Robin K (aka Sworr.), στη σκηνή.
Σε αυτό το live οι Sworr. θα παρουσιάσουν ολόκληρο το tracklist του Honest, αλλά και τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο, πλαισιώνοντας την εξελιγμένη εκδοχή του ήδη χαρακτηριστικού ήχου τους με ένα ατμοσφαιρικό light show.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background