ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: HATEMOST & ΚΑΝΩΝ LIVE ΣΤΟ ΑΝ CLUB

Written by on 14th December 2022

Κέρδισε μονές προσκλήσεις για το live των Hatemost και Κανών στο An Club την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στο πλαίσιο του Plisskën. Διάρκεια διαγωνισμού 14.12.2022 – 20.12.2022. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα την Τρίτη 20 Δελεμβρίου 12:00 – 14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

HATEMOST – ΚΑΝΩΝ + special guests: ΕΧPE | MI55T | CEGO MENZ | BLACK ATHENA

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 – An Club – Ωρα έναρξης 20.00

O Hatemost έγινε γνωστός μέσα από τους εμβληματικούς ΒήταΠεις και θεωρείται, σήμερα, ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής. Διαθέτει μοναδικό και ποικιλόμορφο μουσικό ύφος και το ραπ του είναι πάντα μία πρόκληση.

Ο αιχμηρός ράπερ των RNS, Κανών, έχει ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές παραγωγές του, με μοναδική επιδεξιότητα, και έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην κορυφή της εγχώριας hardcore rap σκηνής. Τα live του είναι πάντα μία πραγματική εμπειρία, με πολύ δυνατό στίχο και ένταση.

Οι Black Athena, από τους πιο ενδιαφέροντες DJ’s της πόλης, γνωρίζουν καλά τη συνταγή επιτυχίας της αθηναϊκής νύχτας. Με φρέσκες μουσικές επιλογές της urban σκηνής, θα ανοίξουν με ένα δυνατό dj-set τα χιπ χοπ ονόματα του lineup.

Η EXPE, aka Expensive, μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να ταράξει τα νερά του ανδροκρατούμενου χώρου της ελληνικής χιπ χοπ. Μαζί της η πρωτοπόρος της γυναικείας ελληνικής ραπ, mi55t, και ο λίγο πιο σκοτεινός και μυστηριώδης Cego Menz.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background