ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ JOHN TALABOT ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PLISSKËN

Written by on 18th January 2023

Κέρδισε μονές προσκλήσεις για το dj set του John Talabot στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Διάρκεια διαγωνισμού 19/01/23 – 25/01/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Ο «μάγος» της techno John Talabot, από τους πιο περιζήτητους DJ’s και  παραγωγούς στον κόσμο, έρχεται για να ξεσηκώσει την Αθήνα με ένα set που θα αναδείξει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα. Μαζί του ο Νορβηγός DJ Sotofett, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία σπάνια εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσετε! 29 Ιανουαρίου στο Athens Conservatoire – Ωδείον Αθηνών

Από τις 17:00 με installations από το oneContinuousLab και το ADAF, lounge areas και cocktail bar.

JOHN TALABOT

COSMIC AMBIENT TECHNO, MOODY DEEP HOUSE, ECLECTIC ELECTRO BARCELONA’S MASTER OF MELODY JOHN TALABOT

Ο John Talabot κατέχει μία μοναδική θέση στο σημερινό ηλεκτρονικό τοπίο. Μια θέση που έχει χαράξει ο ίδιος μένοντας πιστός σε ένα καλλιτεχνικό όραμα που είναι ευρύ στο πεδίο εφαρμογής του και συγκεκριμένο στις πεποιθήσεις του. Η ανοιχτόμυαλη προσέγγισή του στη δημιουργία, τη συλλογή και την παραγωγή μουσικής του επιτρέπει να είναι εξίσου άνετος στην κεντρική σκηνή ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ όσο και σε ένα μικρό club. Η ακούραστη αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής, τον καθιστούν από εκείνους τους σπάνιους DJs που μπορούν αβίαστα να αντιπαραβάλλουν την αποτελεσματικότητα, το ρίσκο και την αποκάλυψη.

Τα ολονύχτια set σε αξιοσημείωτους χώρους και φεστιβάλ όπως, SónarPickle FactoryMoogPrimavera Sound και Kelvingrove Art Gallery & Museum, είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Με πολλούς τρόπους, η δουλειά του με την Hivern Discs αποτελεί την επιτομή της αντίληψής του για τη μουσική: αυστηρή και αφοσιωμένη, αλλά συνεχώς δυναμική και ανοιχτή στο απροσδόκητο. Γιατί αν ο John Talabot έχει καταστήσει κάτι σαφές την τελευταία δεκαετία, είναι ότι η πρόοδος προέρχεται πάντα από τη θέληση για συνεχή εξερεύνηση.

Σύνδεσμοι:

Facebook – www.facebook.com/JohnTalabot.JT/

Instagram – www.instagram.com/john_talabot/

Soundcloud – www.soundcloud.com/john-talabot

DJ SOTOFETT 

DANCE MUSIC WILDCARD DJ SOTOFETT

Ο DJ Sotofett είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς καλλιτέχνες της club και leftfield μουσικής σκηνής της Νορβηγίας, κυκλοφορώντας μουσική με πολυάριθμα ψευδώνυμα, συνεργασίες και labels. Το label του Sex Tags Mania, φιλοξενεί techno και house μουσική, ενώ η πλατφόρμα Sex Tags Amfibia διοχετεύει εναλλακτικά πρότζεκτ στο πνεύμα της dub, της experimental, της jazz και της ψυχεδελικής μουσικής. Tα σετ του παρουσιάζονται, ως επί το πλείστον, είτε ως σύντομες techno/electro μίξεις είτε ως πολύ μεγάλα ταξίδια που διατρέχουν το εξαιρετικά ευρύ φάσμα της χορευτικής μουσικής.

Σύνδεσμοι:

Instagram – www.instagram.com/djsotofett/?hl=de

Soundcloud – www.soundcloud.com/sophatmixes


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background