ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΖΩΜΕΝΟΥ

Written by on 30th January 2023

Ο Nostos 100.6 σε πάει σινεμά! Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την προβολή της νέας ταινίας του Βασίλη Μαζωμένου, «Καθαρτήριο» που θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα, στις αίθουσες STUDIO New Star Art Cinema & ΑΝΔΟΡΑ την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 18:00 – 21:00. Διάρκεια διαγωνισμού 30.01.2023 – 01.02.2023.

Έχουμε διπλές προσκλήσεις για τους ακροατές του Nostos 100.6, για τις ημερομηνίες 2 Φεβρουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα οι διπλές προσκλήσεις αφορούν στις παρακάτω ημέρες και ώρες προβολής:

 STUDIO New Star Art Cinema

Από Πέμπτη 2/2 έως Τετάρτη 8/2, στις 20.00

ΑΝΔΟΡΑ

Από Πέμπτη 2/2 μέχρι και Κυριακή 5/2, στις 17.30

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε SMS με την αίθουσα και την ημερομηνία προβολής που επιθυμείτε:

NOSTOS KEΝΟ, ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, STUDIO ή ΑΝΔΟΡΑ με την ημερομηνία προβολής που σας ενδιαφέρει και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στη είσοδο του κινηματογράφου την ημέρα της προβολής

ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Επτά διαφορετικές ιστορίες στη σύγχρονη Ελλάδα. Ιστορίες όπου οι ήρωες τους προσπαθούν να εξαγνιστούν μέσω της αγάπης.

Ένας μοναχός ηγείται μιας πομπής. Ένα κορίτσι διασώζεται από την πορνεία. Δύο κολεγιόπαιδα γίνονται δράστες βίαιων περιστατικών. Ένας ηλικιωμένος πέφτει θύμα μιας αστυνομικού. Ένα ζευγάρι προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του. Μια γυναίκα εκφράζει τον θυμό της σε έναν δημόσιο υπάλληλο. Ένας άνδρας απάγει τον καλύτερο του φίλο. Επτά διαφορετικές ιστορίες για την αγάπη στη σύγχρονη Ελλάδα, από ανθρώπους που την αναζητούν, τη βρίσκουν, τη χάνουν.

Το ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ κλείνει την τριλογία της κρίσης (ΓραμμέςΕξορία) του Μαζωμένου. Αφηγείται επτά ιστορίες ακραίας αγάπης, με τους ήρωες τους να επιδιώκουν μέσω αυτής τον… εξαγνισμό. Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό δράμα με στοιχεία μαύρης κωμωδίας.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background