ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΩΝ NOISE FIGURES @SIX D.O.G.S.

Written by on 9th March 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live των Noise Figures στο six d.o.g.s. την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Διάρκεια διαγωνισμού 9.3.23 – 10.3.23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Γιάννη Διαμαντόπουλου την Παρασκευή 10 Μαρτίου 16:00 – 18:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν το όνομά τους στην είσοδο του Six Dogs

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, το Endless Daze επιστρέφει στο Six Dogs με ένα εκρηκτικό double bill. Εκλεκτοί καλεσμένοι οι The Noise Figures και οι Honeybadger, για μια βραδιά γεμάτη κιθαριστικό rock, με ψυχεδελικές και stoner πινελιές.

Με τέσσερις δίσκους, έντονη ευρωπαϊκή δραστηριότητα, εκατοντάδες live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικά από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, οι Noise Figures είναι μια από τις πιο δραστήριες ελληνικές μπάντες, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Οι Honeybadger περπάτησαν στο δρόμο του desert rock για πρώτη φορά μαζί το 2015, με παράλληλες επιρροές το heavy rock, το stoner, τον indie και τον grunge ήχο. Η αναγνώριση από τη σκηνή σε Ελλάδα και εξωτερικό ήρθε σχετικά γρήγορα, μαζί με τη συνεχή τους προσπάθεια για εξέλιξη του μουσικού είδους τους.

FACEBOOK EVENT


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background