ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: THE WALL OF SOUND @EON ATHENS ΑΠΟ ΤΟ ADD FESTIVAL

Written by on 9th March 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το project The Wall of Sound από το ADD Festival στο EON Athens το Σάββατο 18 Μαρτίου. Διάρκεια διαγωνισμού 09.03.23 – 16.03.23 Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, ADD FESTIVAL, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν τις προσκλήσεις τους ηλεκτρονικά στο email τους

Το ADD Festival και το six do.g.s, σε συνεργασία με τον DVS1, παρουσιάζουν το Wall Of Sound στην Αθήνα. Το πρωτοποριακό οπτικοακουστικό project του DVS1, The Wall of Sound, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ως φόρος τιμής στην sound system κουλτούρα των raves της δεκαετίας του ’90 στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ, το The Wall of Sound δεν είναι απλώς άλλη μία club night αλλά ένα full body experience βασισμένο σε ένα τεράστιο τείχος 80 ηχείων, προσεκτικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, συνοδευόμενο από έναν ειδικό σχεδιασμό φωτισμού.

Όλη η αισθητική της συναρπαστικής αυτής βραδιάς απομακρύνει τον DJ από το κέντρο της προσοχής, καθιστώντας την ηχητική εμπειρία πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Το Wall of Sound θα πραγματοποιηθεί στο EON Athens, έναν νέο βιομηχανικό χώρο στον Ελαιώνα, ο οποίος θα είναι σταθμός για την club κουλτούρα της πόλης και θα κάνει Soft Opening με τη μοναδική βραδιά του DVS1.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς θα τηρηθεί no-photo και no-video policy, ώστε το κοινό να βιώσει στο maximum αυτή τη μοναδική club εμπειρία.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background