ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ LIVE @ΙΛΙΟΝ PLUS 19.03.23

Written by on 10th March 2023

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ LIVE την Κυριακή 19 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ PLUS | Πρώτη παρουσίαση του νέου δίσκου του τραγουδοποιού. Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει, την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Ίλιον Plus, τον νέο του δίσκο με τίτλο “Δέντρο”, μια γεύση του οποίου έχουμε ήδη πάρει, με την κυκλοφορία των τραγουδιών “Ρίζες”, “Χρόνος”, “Όταν Έρχεσαι” & “Χελιδόνια”.

Μαζί του επί σκηνής στο ΙΛΙΟΝ Plus, η full band του και ένα εξαιρετικό τρίο εγχόρδων.

Φιλική συμμετοχή: Λόλα Γιαννοπούλου

“Το Δέντρο είναι ένα άλμπουμ που δημιουργείται και ολοκληρώνεται σε μια περιόδο της ζωής μου που αισθάνομαι ο ίδιος Δέντρο. Συμβολίζει το στοιχείο της ισορροπίας ανάμεσα στο υπερβατικό

και τη γείωση. Αισθάνομαι τις ρίζες μου να μεγαλώνουν και να με κρατάνε σταθερό, ζωντανό, με κορμό ίσιο, και με φορά ανοδική, να παρατηρώ τα κλαδιά μου, που κοιτάζουν στο πιο απέραντο σημείο του ουρανού. Εκείνο το σημείο που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι όλα είναι πιθανό να συμβούν.

Η απώλεια, η προσμονή, η σκέψη ότι υπάρχει κάτι πολύ ωραίο που μας περιμένει, είναι ο αέρας της γραφής μου, ακόμα και όταν αυτή χρειάζεται να περάσει από σκοτεινά μονοπάτια. Είναι η οπτική μου γωνία στην ευθύτητά της, που μουσικά εδώ έχει κάπως ανοίξει. Ο δίσκος έχει αναφορές σε πιο ethnic στοιχεία όπως τα χορωδιακά φωνητικά και το africa beat στις “Ρίζες” ή το πιο “epic mood” στο “Πέταγμα”.

Φυσικά, τα country pop ballad ακούσματα, οι ακουστικές blues κιθάρες και το κουαρτέτο εγχόρδων είναι οι κρίκοι που ενώνουν την αλυσίδα με τα προηγούμενα άλμπουμ…”

Συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί:

Ακουστική & Κλασική Κιθάρα, Ενορχήστρωση: Γιώτης Παρασκευαίδης

Μπάσο: Χρήστος Κεχρής | Τύμπανα: Πέτρος Φατής     

Βιολί: Αγγελική Ποτήρη | Βιολί: Κώστας Καριτζής  

Τσέλο:Ηλιάνα Κορέτση  

Ήχος: Μιχάλης Σκαράκης

 

Doors Open: 21.00  

ΙΛΙΟΝ PLUS – Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 8824383


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background