ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CHINESE MAN @ARCH CLUB LIVE STAGE

Written by on 23rd March 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live των Chinese Man την Παρασκεύη 7 Απριλίου στο ARCH Club – Live Stage. Διάρκεια διαγωνισμού 23/03/23 – 30/03/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Πέμπτη 30 Μαρτίου, 18:00 – 21:00.

Λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης του κοινού για τη συναυλία των Chinese Man στην Αθήνα προστέθηκε μια ακόμα ημερομηνία, η Παρασκευή 7 Απριλίου!

Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Απριλίου ARCH Club – Live Stage – Ελασιδών 6, Γκάζι – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 Oι Chinese Man, μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες Trip Hop κολεκτίβες της εποχής μας, θα βρεθούν και την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Arch για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live. Ετοιμαστείτε για έναν κατακλυσμό γεμάτο από Trip – Hop, Hip Hop, funk , dub, electro, afrobeat, swing και reggae ήχους. Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού μαζί με τον MC Youthstar στα φωνητικά θα παρασύρουν τους πάντες με την εκρηκτική ενέργειά τους πάνω στη σκηνή και με την πολυεπίπεδη μουσική τους. Θα απολαύσουμε το γνωστό κι ακαταμάχητο μουσικό τους στυλ που παρασύρει, αναστατώνει και ενδυναμώνει μοναδικά το κοινό. Όπως πάντα, θα γεμίσουν τη σκηνή με πικάπ, μηχανήματα, visuals και θα προσφέρουν ένα οπτικο-ακουστικό show αντάξιο της φήμης τους, ενώ θα μιξάρουν σε πραγματικό χρόνο τα μουσικά τους θέματα και θα μοιράζουν απλόχερα beat προς χορό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, CHINESE MAN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα βρουν τα ονόματά τους στην είσοδο του ARCH CLUB την Παρασκευή 7/4/23


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background