ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ BARISTA ΑΠΟ ΤΟΝ TS COFFEE GALLIANO KAI ΤΗΝ ATHENS COFFEE ACADEMY

Written by on 24th March 2023

Πάρε μέρος στο υπέροχο Giveaway του καφέ TS COFFEE Galliano και κέρδισε Αναγνωρισμένο Δίπλωμα Barista από SCA αξίας €200 από την ATHENS COFFEE ACADEMY

Σεμινάριο “INTRODUCTION TO COFFEE” Διάρκεια μαθήματος: 6 με 8 ώρες

Introduction to Coffee είναι ένα ιδανικό σεμινάριο για τους νέους της βιομηχανίας του καφέ και σε όσων τους αρέσει αυτό το υπέροχο ρόφημα.

Καταγράφει το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία ως το βασικό εμπόρευμα και αγαθό που είναι σήμερα με εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο το κόσμο να το απολαμβάνουν.
Η ενότητα αυτή εξετάζει όλη τη διαδικασία που περνάει ο καφές τη φύτευση, ανάπτυξη, συλλογή,  επεξεργασία, γευσιγνωσία / cupping, συσκευασία, μεταφορά, καβούρδισμα / roasting, εκχύλιση / ρόφημα.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, υπάρχει διαδικασία γευσιγνωσίας / cupping , ώστε να μυηθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης διαφορετικών περιοχών και ποικοιλιών καφέ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, GALLIANO, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 31/3/23 στην εκπομπή των Εarly Birds 8:00 – 11:00 και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background