ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Written by on 10th April 2023

Δύο τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Η μπαλάντα του θλιμμένου καφενείου” από τις εκδόσεις Διόπτρα. Διάρκεια διαγωνισμού 10/4 /23 – 13/4/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή των Early Birds την Μ. Πέμπτη 8:00 – 11:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, ΔΙΟΠΤΡΑ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Λίγα λόγια για την μπαλάντα του θλιμμένου καφενείου:

Ένα μικρό καφενείο, σε μία ξεχασμένη πόλη γίνεται κομβικό σταυροδρόμι στην πορεία των αλλόκοτων θαμώνων του.

Με διαχρονική κοινωνική ευαισθησία και τρυφερότητα η McCullers αφηγείται ιστορίες για ανθρώπους διαφορετικούς που παλεύουν μάταια να ξεφύγουν από τη μοναξιά τους.

Ιστορίες για τους αταίριαστους, τους χαμένους αυτού του κόσμου.

Ιστορίες για το άπιαστο όνειρο της αγάπης και το αιώνιο βάσανο της μοναξιάς, ειπωμένες με τη μαεστρία και τη δύναμη μιας από τις πιο σπουδαίες γυναικείες φωνές της αμερικανικής λογοτεχνίας του 20ού αιώνα.

Δυο λόγια για τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Οι Εκδόσεις Διόπτρα κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 με εκδόσεις τίτλων στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση.

Με την πάροδο του χρόνου οι κατηγορίες εμπλουτίστηκαν και οι Εκδόσεις Διόπτρα επεκτάθηκαν στην Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, στη Γονική Φροντίδα, στο Αστυνομικό Μυθιστόρημα, στην Παιδική Πεζογραφία, αλλά και στη Μαγειρική.

Αποστολή των Εκδ. οίκου είναι η έκδοση ποιοτικών, χρήσιμων αλλά ταυτόχρονα και ψυχαγωγικών βιβλίων, τίτλων που αφήνουν πάντοτε στον αναγνώστη την αίσθηση ότι «κάτι έχει αλλάξει μέσα του». Στo dioptra.gr μπορείτε να δείτε τις νέες κυκλοφορίες, πληθώρα τίτλων για να διαλέξετε για εσάς και τους αγαπημένους σας

ΟΡΟΙ GIVEAWAY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ:

Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών μπορούν να παραλάβουν από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα δύο (εργάσιμες) μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για διάστημα ενός μήνα. Το βιβλιοπωλείο Books and Life βρίσκεται Σόλωνος 93-95, 210 3300774, και τα ωράρια του είναι: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 9:00-17:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9:00-20:00 Οι κάτοικοι της περιφέρειας παραλαμβάνουν απευθείας μέσω courier και για την αποστολή πρέπει να περιλαμβάνεται στα στοιχεία τους απαραιτήτως ΤΚ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται. Οι εκδόσεις Διόπτρα αναλαμβάνουν αποστολές μόνο εντός Ελλάδος. 

Παραλαβή και αποστολή των δώρων μπορεί να γίνει μέχρι και ένα μήνα από την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background