Ο TIM HECKER LIVE ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Written by on 11th April 2023

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για τη live εμφάνιση του Tim Hecker την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος). Διάρκεια διαγωνισμού 11/04/23 – 17/04/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή των Early Birds την Δευτέρα 17 Απριλίου 8:00 – 11:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

TIM HECKER + SABER RIDER & ANNA VS JUNE

19 Απριλίου 2023- Ωρα 20.30

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος)

facebook event

Προπώληση: megaron.gr

Ο βραβευμένος Καναδός παραγωγός της ambient μουσικής Tim Hecker, από τις κορυφαίες μορφές της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα, στις 19 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Λίγοι καλλιτέχνες είναι τόσο συνδεδεμένοι με ένα συγκεκριμένο είδος – σχετικά με την ποιότητα και την παραγωγή – όσο ο Tim Hecker. Μιλάμε για το ambient, που γεννήθηκε τη δεκαετία του ’70 από το μυαλό του ιδιοφυούς Brian Eno και υιοθετήθηκε από τον Καναδό συνθέτη. Η έμφυτη ικανότητα του Tim Hecker να δημιουργεί πειραματική μουσική και αναπαριστώντας συναισθήματα που σχετίζονται με τον κόσμο γύρω μας είναι πολύ ισχυρή και άκρως ελκυστική για τους ακροατές του.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background