ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ DAPHNE & THE FUZZ LIVE ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ PLUS

Written by on 24th April 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την live εμφάνιση των Daphne And The Fuzz (10 years anniversary) το Σάββατο 29 Απριλίου στο ΙΛΙΟΝ plus. Διάρκεια διαγωνισμού 24/04/23 – 28/04/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 28 Απριλίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, ΙΛΙΟΝ PLUS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Οι Daphne and the Fuzz επιστρέφουν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus το Σάββατο 29 Απριλίου για ένα ξεχωριστό live το οποίο σηματοδοτεί και τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους single, “Doop Doop” με το οποίο συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό. Η Daphne Lz συνοδευόμενη από το έτερο ήμισυ και παραγωγό των Daphne and the Fuzz, Βασίλη Νησσόπουλο, μαζί με τον Ορέστη Μπενέκα και τον Aki Rei, συνθέτουν ένα δυναμικό full band act ικανό να μας ταξιδέψει μουσικά στους 3 ετερόκλητους δίσκους της πορείας της μπάντας καθώς και σε καινούργιο ακυκλοφόρητο υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Προπώληση : Viva.gr και από όλο το δίκτυο της Viva * Με την αγορά εισιτηρίων από το viva για το live των Daphne and the Fuzz θα αποστέλλεται το καινούργιο unreleased single “Rollercoaster” καθώς και ένα extra b-side track.

Daphne And The Fuzz – 10 years anniversary!

Σάββατο 29 Απρίλη Πόρτες: 21:00 | Έναρξη: 22:00

ΙΛΙΟΝ plus Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

FACEBOOK EVENT


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background