ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ECHO TIDES ΣΤΟ SIX D.O.G.S.

Written by on 8th May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live των Echo Tides και Turboflow 3000 την Παρασκευή 19 Μαΐου στο six d.o.g.s. Διάρκεια διαγωνισμού 09/05/23 – 11/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα την Πέμπτη 11 Μαΐου 12:00 – 14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ECHO TIDES, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Τα Echo Tides έρχονται την Παρασκευή 19 Μαΐου στη σκηνή του six d.o.g.s. για το πρώτο αθηναϊκό live παρουσίασης του νέου τους δίσκου “Ανδρομέδα FM”, σε μια εκρηκτική βραδιά που θα τα πλαισιώνουν οι Turboflow 3000.

Tο “Ανδρομέδα FM”, που μόλις κυκλοφόρησε από τη United We Fly, γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας. Επηρεασμένο από το ανάλογο post-apocalyptic κλίμα, αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων που συγκροτούν την τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησής τους. Στον δίσκο αυτόν τα Echo Tides συνθέτουν πιο ελεύθερα από ποτέ, τραγουδάνε στα ελληνικά και μας χαρίζουν το πιο εσωτερικό και ρομαντικό άλμπουμ τους ως τώρα.

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), ενώ την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums).

Μετά τις εμφανίσεις τους σε Γιάννενα, Πάτρα και Λάρισα, τα Echo Tides, μια παρέα μουσικών και κυρίως ανθρώπων, που, αν και τα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, «δεν νιώθουν μόνα όταν είναι μακριά», ξανασυναντιούνται λοιπόν στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννης και ο Γιώργος θα βρεθούν όλοι μαζί στον γνώριμο χώρο του six d.o.g.s., για να τον μετατρέψουν σε ένα σημείο συνάντησης synth pop ηχοχρωμάτων και post punk ξεσπασμάτων κάτω από ένα -πανταχού παρόν- new wave πρίσμα, για μια βραδιά που θα νομίζεις πως θα ’ναι για πάντα.


Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums).

Το album Ανδρομέδα FM γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας. Επηρεασμένο από το ανάλογο post-apocalyptic κλίμα, αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων που συγκροτούν την τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησης των Echo Tides.

Στο δίσκο, που μόλις κυκλοφόρησε από τη United We Fly, τα Echo Tides συνθέτουν πιο ελεύθερα από ποτέ, τραγουδάνε στα ελληνικά και μας χαρίζουν το πιο εσωτερικό και ρομαντικό album τους ως τώρα.

Ένα σημείο συνάντησης synth pop ηχοχρωμάτων και post punk ξεσπασμάτων κάτω από ένα, πανταχού παρόν, new wave πρίσμα.

———–

Οι Turboflow 3000 είναι μια μουσική κολεκτίβα που απαρτίζεται από 4 βασικά μέλη (Deezy, Primal, Κώστας ΜΑΤ και Andrè), στην οποία συνεισφέρουν πολλοί φίλοι με κοινές επιρροές. Δραστηριοποιούνται τα τελευταία 2 χρόνια με βάση τους τα electro/post/punk/pop/hip hop στοιχεία, περιγράφοντας βιώματα από την καθημερινότητα της σύγχρονης πόλης. Ο πρώτος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει από τη Veego Records μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε τα singles που έχουν κυκλοφορήσει σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. 

———–

Π͟λ͟η͟ρ͟ο͟φ͟ο͟ρ͟ί͟ε͟ς͟ ͟ε͟ι͟σ͟ι͟τ͟η͟ρ͟ί͟ω͟ν͟:͟

Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€ 

Order the physical items:
➤ UWF Store – https://unitedwefly.com/store/product/echo-tides-arhaggelos/
➤ Bandcamp – https://echotides.bandcamp.com/


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background