ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΗΣ MICHELLE GUREVICH @FUZZ CLUB

Written by on 10th May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live της 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐫𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡 την Πέμπτη 18 Μαΐου στο 𝐅𝐮𝐳𝐳 𝐂𝐥𝐮𝐛. Την βραδιά θα ανοίξουν οι 𝐀𝐦𝐚𝐥𝐢𝐚 & 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐫𝐜𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐬. Διάρκεια διαγωνισμού 10/05/23 – 16/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τρίτη 16 Μαΐου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, FUZZ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

H 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐫𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡, επιστρέφει στην Ελλάδα, την Πέμπτη 𝟏𝟖 Μαΐου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής της περιοδείας. Την βραδιά θα ανοίξουν οι 𝐀𝐦𝐚𝐥𝐢𝐚 & 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐫𝐜𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐬

Η τελευταία της εμφάνιση στην Αθήνα, πριν 4 χρόνια, εξελίχθηκε σε μια μυσταγωγία που καθήλωσε το κοινό, η επερχόμενη συναυλία της στο 𝐅𝐮𝐳𝐳 στις 𝟏𝟖/𝟓, σε παραγωγή της 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐖𝐞 𝐅𝐥𝐲, προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Ξεκινώντας από τον χαρακτηριστικό της ήχο που κινείται μεταξύ ρετρό μοτίβων και μιας αναπάντεχης ευθύτητας, στα τραγούδια της Michelle Gurevich κυριαρχεί μια μελαγχολική γοητεία που ξεχειλίζει συναισθήματα και γλυκόπικρες μελωδίες. Αισθαντικές μπαλάντες που συνοδεύονται από αιχμηρούς στίχους και σκοτεινό ρεαλισμό, αλλά και μια καθηλωτική σκηνική παρουσία σε συνδυασμό με την βαθιά χαρακτηριστική της φωνή.

𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐆𝐮𝐫𝐞𝐯𝐢𝐜𝐡 𝐋𝐈𝐕𝐄 @ 𝐅𝐮𝐳𝐳 𝐂𝐥𝐮𝐛 Πέμπτη 𝟏𝟖 Μαΐου 𝟮𝟬𝟮𝟯

Opening act: 𝐀𝐦𝐚𝐥𝐢𝐚 & 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐫𝐜𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐬

𝘋𝘰𝘰𝘳𝘴: 21:00

facebook event

viva.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background