ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ ROLEX ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Written by on 11th May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία λήξης του Φεστιβάλ Τεχνών Rolex, την Κυριακή 28 Μαΐου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Διάρκεια διαγωνισμού 11/05/23 – 19/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 19 Μάιου.

Για πρώτη φορά το Μέγαρο υποδέχεται το Rolex Arts Festival (Φεστιβάλ Τεχνών Rolex), το οποίο διοργανώνεται από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στην Αθήνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έναρξη του Προγράμματος Καλλιτεχνικής Καθοδήγησης της Rolex.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθούν οι δύο μεγάλες καταληκτικές εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας του Φεστιβάλ (28/5):

· η ηχητική εγκατάσταση The Predatory Chord του Ben Frost, (με ελεύθερη είσοδο για το κοινό), στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

· και η συναυλία λήξης του Φεστιβάλ με μουσικές του κόσμου στον Κήπο, στην οποία συμμετέχουν ο Marcus Gilmore από τις ΗΠΑ, η Dina Elwedidi από την Αίγυπτο και ο Aurelio Martínez από την Ονδούρα. Τρεις νέοι ταλαντούχοι μουσικοί και οι μπάντες τους!

· Ειδικός προσκεκλημένος, ο σπουδαίος βραζιλιάνος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Gilberto Gil. Εντυπωσιακό αναμένεται το φινάλε της συναυλίας, με ένα πολύ ιδιαίτερο jamming session στο οποίο θα συμμετάσχουν όλες της μπάντες της βραδιάς!

Σας έχουμε προσκλήσεις για τη συναυλία λήξης στον κήπο του Μεγάρου

NOSTOS KEΝΟ, ΜΕΓΑΡΟ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background