ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ FRENCH 79 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Written by on 11th May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Γάλλου Παραγωγού FRENCH 79, τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Διάρκεια διαγωνισμού 11/05/23 – 15/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα την Δευτέρα 15 Μαΐου 12:00 – 14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Ο Γάλλος παραγωγός FRENCH 79, από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στο χώρο της electro pop σκηνής, έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν, στις 15 Μαΐου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Γάλλος «μαέστρος» του synthwave ρυθμού, French 79 ή αλλιώς Simon Henner, έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Έρχεται από τη Μασσαλία και έχει ήδη τους κριτικούς και το κοινό με το μέρος του, ενώ οι συνεργασίες του με τους Husbands, Nasser και Kid Francescoli τον έχουν ήδη καθιερώσει. Η άνοδός του στο μουσικό στερέωμα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε, το 2014, το σινγκλ «Between the Buttons» και έκτοτε απέκτησε διεθνή αναγνώριση και καταξίωση.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background