ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΩΝ YOUTH VALLEY @DEATH DISCO

Written by on 15th May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live των Youth Valley την Παρασκευή 19 Μαΐου στo Death Disco. Διάρκεια διαγωνισμού 15/05/23 – 17/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Γιάννη Διαμαντόπουλου την Τετάρτη 17 Μαΐου 16:00 – 18:00.

Το δώρο:

1 διπλή πρόσκληση ο κάθε νικητής συν 1 Youth Valley ‘Veronica’ T-shirt (one size, black or white) ο καθένας

Το δώρο θα το παραλάβουν από το merch stand των Youth Valley στο live ανήμερα στις 19/05, από εμάς, και το μόνο που χρειαζόμαστε για τις προσκλήσεις είναι το ονοματεπώνυμο τους! Εκείνοι λέγοντας το όνομα τους στην είσοδο

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, DEATH DISCO, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Οι Youth Valley επιστρέφουν μετά απο έναν χρόνο στο Death Disco, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους LP σε Ευρώπη απο την Make Me Happy Records και σε Αμερική, απο την Shelflife Records!

Μαζί με τους ατμοσφαιρικούς Glances of Bordeaux, το πιο πρόσφατο indie-διαμαντάκι που μας σύστησε και πάλι η Make Me Happy Records και που κίνησε άμεσα το ενδιαφέρον, υπόσχονται ένα πλήρες 3ωρο πρόγραμμα, με ονειρικά vibes, μεθυστικά visuals, συλλεκτικό merch και την πιο γερή δόση αγγλόφωνου indie/ post punk που μπορεί κανείς να βρεί στην Αθήνα.

Υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να αποχαιρετήσεις τα live κλειστού χώρου και να ετοιμαστείς για τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ;

Youth Valley 19.05.2023 ΩΓΥΓΟΥ 16 & ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ, 10654 ΑΘΗΝΑ

Death Disco – Μοναστηράκι, Αττική


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background