ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE TOY THEODORE ΣΤΟ ODDITY CLUB

Written by on 23rd May 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live του Theodore, την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Oddity Club. Διάρκεια διαγωνισμού 23/05/23 – 25/05/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα την Πέμπτη 25 Μαΐου 12:00 – 14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, THEODORE, KENO το ονοματεπώνυμό σας και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Η United We Fly και το Rudu παρουσιάζουν ένα μοναδικό end of season live & party Theodore & Echo Basement live Oddity Club – Παρασκευή 26 Μαΐου After party DJ Set by Autow Nite Superstore Η United We Fly και το Rudu Bar ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την Παρασκευή 26 Μαΐου το απόλυτo συναυλιακό πάρτι υποδοχής του καλοκαιριού με τους Echo Basement, Theodore και Autow Nite Superstore. Ο Theodore μεταμορφώνει το Oddity Club στο δικό μας διαστημόπλοιο ταξιδεύοντάς μας νοητά σε ένα φανταστικό νέο σύμπαν, συνοδευόμενο από τα αρμονικά διαστημικά ηχοτοπία του τελευταίου concept album του “The Voyage”. Με τη συνοδεία εντυπωσιακού video art και ενός εκρηκτικού light show, ο Theodore θα παρουσιάσει κομμάτια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό πεδίο, από το κλασικό στο post-rock μέχρι αιθέριες μελωδίες και ψυχεδελικούς ήχους.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background