ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ NILS FRAHM ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Written by on 15th June 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live του Nils Frahm την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Διάρκεια διαγωνισμού 15/06/23 – 21/06/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τετάρτη 21 Ιουνίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, ΗΡΩΔΕΙΟ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Ο πρωτοπόρος Γερμανός μουσικοσυνθέτης, από τους πιο περιζήτητους εφευρέτες ήχου της σύγχρονης μουσικής σκηνής, Nils Frahm έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού για να δώσει τη συναυλία της χρονιάς!

Μουσικοσυνθέτης, πιανίστας και παραγωγός, ο χαρισματικός Nils Frahm θεωρείται από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της σύγχρονης κλασικής σύνθεσης. Έχει χτίσει σταθερή φήμη η οποία οφείλεται στις δυνατότητές του στον αυτοσχεδιασμό, την ανυπέρβλητη τεχνική του και στο πάθος που διέπει τις ζωντανές εμφανίσεις του. Με μία ασυνήθιστη προσέγγιση στη μουσική και έναν ηχητικό δυναμισμό που συνεχώς εκπλήσσει, o Nils Frahm συνδυάζει, με μεγάλη επιτυχία, το πιάνο με ηλεκτρονικούς ήχους, άμπιεντ στοιχεία και drum machines που τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

facebook event

viva.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background