ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ WAILERS ΣΤΟ CITY GARDED

Written by on 6th July 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live των Wailers τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στο City Garden by Christmas Theater στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Διάρκεια διαγωνισμού 06/07/23 – 07/07/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 7 Ιουλίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, THE WAILERS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την πρόσκλησή τους ηλεκτρονικά

THE WAILERS «Οι προτεινόμενοι για γκράμυ πρωτοπόροι της ρέγκε» «Μπορεί να με θεωρείτε τρελό, όμως μουσική μου είναι αιώνια» Bob Marley ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 CT GARDEN by Christmas Theater Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Το City Garden μεταμορφώνεται σε μια μοναδική αρένα ορθίων και σας περιμένει για να ζήσουμε μια δυνατή συναυλία!

Έχουν περάσει κιόλας 42 χρόνια από τον θάνατο του «Βασιλιά της Ρέγκε» και «νονό του χιπ χοπ» όπως πολλοί τον αποκαλούν όμως η μουσική του παραμένει παρούσα χωρίς να χάνεται στην πάροδο του χρόνου. Ο Bob Marley τραγούδησε για τον έρωτα, την αγάπη αλλά και την καταπίεση των μαύρων από τους λευκούς. Έγινε λαϊκό είδωλο με την ημερομηνία γέννησής του να τιμάται ως εθνική εορτή στην Τζαμάικα.

Μετά τον θάνατο του Bob Marley το 1981, οι Wailers συνέχισαν, με επικεφαλής τον Aston Barrett και τον Junior Marvin. Το συγκρότημα συνέχισε να παρασέρνει το κοινό με τη μουσική του με παγκόσμιες περιοδείες και ηχογράφησε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Το 2014, οι The Wailers Band ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία “Legend Tour”, σηματοδοτώντας την 30ή επέτειο από την κυκλοφορία του άλμπουμ ρέγκε με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Από τότε μέχρι και σήμερα το συγκρότημα έχει χαρίσει μαγικές βραδιές στο κοινό του στους ρυθμούς της ρέγκε και των διαχρονικών επιτυχιών του.

VIVA.GR


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background