ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ AVENER ΣΤΟ GAZARTE

Written by on 4th September 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το live του Avener το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Gazarte Roof Stage. Διάρκεια διαγωνισμού 04/09/23 – 08/09/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, GAZARTE, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

O Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, The Avener έρχεται στο Roof Stage του gazarte, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, για ένα DJ set κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι! Ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου, έρχεται στην Αθήνα με αποσκευές γεμάτες με hits που θα μας κάνουν να χορεύουμε χωρίς σταματημό!

Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2015 με το album «The Wanderings of the Avener», το οποίο περιελάμβανε το rework του «Fade Out Lines» της Phoebe Killdeer, και το θρυλικό πια, «To Let Myself Go» το οποίο τον καθιέρωσε στην electro/dance σκηνή! Μετά από 8 χρόνια, πολλά βραβεία και πλατινένια albums, έρχεται στο Roof Stage του gazarte για μια βραδιά-ωδή στην ηλεκτρονική μουσική.

Με μότο το «Keep dreaming and dancing» ο Tristan Casara, aka The Avener, θα φέρει στην Αθήνα τις πολύ δημιουργικές διασκευές του σε κομμάτια όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.

Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη χορό, αγαπημένα κομμάτια αλλά και κομμάτια που θα γίνουν τα αγαπημένα μας, κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό και με την πιο ωραία θέα της πόλης!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ο Avener έρχεται για να κατακτήσει το Roof Stage του gazarte – και τις καρδιές μας!

THE AVENER

«Keep dreaming and dancing»

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

GAZARTE | ROOF STAGE

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

Warm-up Show: Theofanis | After Show Set: The D Mood


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background