ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: XAXAKES LIVE 14.09 ΣΤΟ GAZARTE ROOF STAGE

Written by on 11th September 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τους Xaxakes την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Gazarte Roof Stage. Διάρκεια διαγωνισμού 11/09/23 – 13/09/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 18:00 – 21:00.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

 

Ήταν στα μέσα της νοσταλγικής δεκαετίας..τα 90s.. όταν για πρώτη φορά -στα ξαφνικά-, εμφανίστηκε το αστρόπλοιο του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Νάστα φέρνοντας μία πρωτοποριακή αισθητική στην Ελληνική pop-rock σκηνή.

Η δισκογραφική επιστροφή των Xaxakes με κυρίαρχη την ξεχωριστή φυσιογνωμία και ιδιαίτερα γοητευτική φωνή του Γιάννη Νάστα, είναι ένα γεγονός άξιο να ξαναγαπηθεί, να τραγουδηθεί, να χορευτεί και να διαδοθεί. Ο Γιάννης Νάστας μετά από μεγάλο διάστημα δισκογραφικής αποχής κατά το οποίο διένυε μια περίοδο μεγάλης δημιουργίας, επιστρέφει και ανεβάζει ξανά στον αέρα τους Xaxakes με μία σειρά από singles τα οποία θα κυκλοφορήσουν ως ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο album το φθινόπωρο.

Τα live των Xaxakes -με τη καθοριστική συμβολή της Ντόμινι Λυμπέρη στα keyboards και στην εικόνα- από το ξεκίνημά τους ξεχώρισαν για την τολμηρή, εκκεντρική και θεατρική τους εικόνα.

Μη χάσετε την πρώτη μεγάλη συναυλία των Xaxakes με full σύνθεση στις 14 Σεπτεμβρίου στο Gazarte. Πανκ και ερωτας. Ουρλιαχτά και φιλιά!

Xaxakes

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

@ Gazarte Roof Stage ώρα έναρξης 21.00


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background