“ΚΑΝ’ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗ” ΝΕΟ SINGLE TURBOFLOW 3000 FEAT, SCI FI RIVER

Written by on 27th October 2023

“Κάν’το να μοιάζει με Τέχνη”  
Turboflow 3000 featuring Sci Fi River & Q.B. Mix 
 
Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Turboflow 3000, που θα κυκλοφορήσει στις 30/11 με τίτλο «ΟΥΦΟ», είναι το Κάν’το να μοιάζει με Τέχνη με την συμμετοχή της Sci Fi River, όπου συνυπογράφει τους στίχους και του Q.B. Mix με τα scratch του. 

Το τραγούδι τώρα, μοιάζει να είναι η κραυγή της νέας γενιάς που βρίσκει επαγγελματική διέξοδο στη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό. Που πάει για σεζόν με τόση όρεξη, αλλά βρίσκει άθλιες συνθήκες διαμονής, απάνθρωπες ωράρια, μισθούς που δεν υπόσχονται να εκπληρώσουν κανέναν στόχο, κανένα όνειρο, καμία προσδοκία.. αλλά αν είσαι νέος, δίψας για ζωή, δίψας για χορό, μουσική, έρωτα, δημιουργία, δίψας να κάνεις τέχνη, να την ξεράσεις από μέσα σου, γιατί δε χωράει πια στο είναι σου.

Το “Κάν’το να μοιάζει με τέχνη”, είναι η ματαίωση της νέας γενιάς, και η αντίστασή της, με όση ψυχή της μένει στο τέλος μιας σεζόν, που της έχει διαλύσει τα όνειρα.
Όσο μαύρο και σκοτεινό κι αν είναι, όση απογοήτευση και θλίψη κι αν το διακατέχει, κάπου μέσα του κρύβει νοσταλγία, κρύβει σπίθα και φωτιά. Και θες να βρεθείς σε εκείνη τη βεράντα, νέος, με φραπέ και μπύρες και να πεις σε αυτά τα παιδιά, ότι τελικά, η ζωή είναι ωραία, κι ας μη γίνει ποτέ καλύτερη..


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background