ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUJIYA & MIYAGI ΣΤΟ FUZZ CLUB

Written by on 30th October 2023

Κέρδισε μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Fujiya & Miyagi το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club. Διάρκεια διαγωνισμού 30/10/23 – 03/11/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Ο ασταμάτητος ηλεκτρονικός παλμός του κουαρτέτου από το Μπράιτον της Μ. Βρετανίας, σε συνδυασμό με τις ευφυείς και εθιστικές pop μελωδίες, υπόσχεται μια βραδιά χορού που θα σημαδέψει τη χρονιά μας.

Οι Fujiya & Miyagi αγαπούν -ξεκάθαρα- το krautrock και μπάντες όπως οι Can και οι Neu! Αλλά, όπως έχουν πει, δεν θέλουν η μουσική τους να αποτελεί κόπια σε έναν ήχο που ήδη υπάρχει. Αντίθετα, την εμπλουτίζουν με την αγάπη τους για την 80s synth pop, την disco του Moroder, με χιούμορ και ζωντανές εμφανίσεις που στο τέλος αφήνουν τους πάντες με το χαμόγελο στα χείλη!

Δημιουργήθηκαν στις αρχές των 00s και, μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει εννέα studio albums. Από τα εξαιρετικά “Transparent Things” (2006), “Lightbulbs” (2008), στο ομότιτλο του 2017 και το περσινό ακαταμάχητο “Slight Variations”, οι Βρετανοί θυμίζουν πως -και- το rock μπορεί να σε κάνει να χορέψεις.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας, David Best, εξηγεί πως το όνομά τους προέρχεται από το “Fujiya”, μια ιαπωνική κατασκευάστρια πικάπ και το “Miyagi” από τον διάσημο δάσκαλο του The Karate Kid. “Τα έγραψα σε ένα χαρτί και έδειχναν υπέροχα μαζί”!

Facebook event


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background