ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUN LOVIN’ CRIMINALS ΣΤΟ GAZARTE GROUND STAGE

Written by on 5th November 2023

Κέρδισε μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Fun Lovin’ Criminals το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Gazarte Ground Stage. Διάρκεια διαγωνισμού 06/11/23 – 09/11/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

FUN LOVIN’ CRIMINALS – 25th ANNIVERSARY 100% COLOMBIAN ζωντανά σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα!

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 – Gazarte Ground Stage, Αθήνα

Οι Fun Lovin’ Criminals, το σχήμα που μετουσίωσε το πολιτισμικό blend της Νέας Υόρκης σε μια σειρά από groundbreaking albums, γιορτάζει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του “100% Colombian” με μια παγκόσμια περιοδεία.

Στις 10 και 11 Νοέμβρη, το θρυλικό αμερικάνικο συγκρότημα θα βρεθεί στις σκηνές των Principal Club της Θεσσαλονίκης και στο Gazarte Ground Stage της Αθήνας αντίστοιχα, για ένα show βασισμένο στο καλύτερο album τους αλλά και με ένα best of setlist, για ένα back to the 90’s roots party, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Το “100% Colombian” που περιλάμβανε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, “Big Night Out”, “Love Unlimited” & “Korean Bodega,” έχει αποδειχθεί, μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του, ένα άλμπουμ σταθμός για τους Fun Lovin’ Criminals.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background