ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ VR ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ” ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ
Written by nostosradio on 8th November 2023

Κερδισε διπλές προσκλήσεις για την VR παράσταση «Στον δρόμο για τον Κολωνό» της Λουκίας Αλαβάνου στη Στέγη Ωνάση για το Παρασκευοσαββατοκύριακο 10,11,12 Νοεμβρίου . Διάρκεια διαγωνισμού 08/11/23 – 10/11/23.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms
NOSTOS KEΝΟ, ΣΤΕΓΗ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, την ημέρα που σας ενδιαφέρει, δηλαδή Παρασκευή, ή Σάββατο ή Κυριακή και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα λάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.
Πώς ο «Οιδίπους επί Κολωνώ» γίνεται virtual reality ταινία με πρωταγωνιστές Ρομά;
Η επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στη 59η Μπιενάλε της Βενετίας, συνεχίζεται στον εκθεσιακό χώρο -1 της Στέγης.
Οι ακροατές μας μπορούν να διεκδικήσουν μια διπλή πρόσκληση ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Παρασκευοσαββατοκύριακο, και οι τυχεροί θα φορέσουν VR γυαλιά και θα ζήσουν με τους αγαπημένους τους μια διαφορετική εμπειρία.
Ταξιδέψτε σε αχαρτογράφητες περιοχές της Αττικής γνωρίστε την κοινότητα των Ρομά
Όλα αυτά μέσα από τη VR ταινία «Στον δρόμο για τον Κολωνό» της Λουκίας Αλαβάνου