ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ MALL GRAB BY PLISSKEN ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Written by on 20th November 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το Eden Party by Plissken και την εμφάνιση του Mall Grab την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών. Διάρκεια διαγωνισμού 20/11/23 – 24/11/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

EDEN presents MALL GRAB + I. JORDAN + CHLOE CAILLET + JAY JAY

26 Νοεμβρίου

2023 Ωδείο Αθηνών

16:00 till Midnight

Ο Αυστραλός παραγωγός MALL GRAB, ένας από τους σύγχρονους τιτάνες της ηλεκτρονικής σκηνής και πιο περιζήτητους DJ του κόσμου, καταφθάνει στην Αθήνα και υπόσχεται να ταρακουνήσει, όπως μόνο αυτός ξέρει, το dancefloor του EDEN, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Μαζί του οι I. JORDAN και CHLOE CAILLET σε ένα από τα καλύτερα lineups που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Το πάρτι θα ανοίξει ο Jay Jay.

Ο Jordon Alexander Lee, a.k.a. Mall Grab, εξερευνά τις ρίζες της house και της techno παίζοντας σε επικίνδυνα ψηλές συχνότητες και αδιαφορώντας για τα όρια μεταξύ μουσικών ειδών. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος του διατηρεί όμως πάντα ένα σταθερό μοτίβο – την ακατέργαστη ενέργειά του. Ο Αυστραλός Mall Grab κατόρθωσε, τα τελευταία έξι χρόνια, να καθιερωθεί και να αναδειχθεί σε κυρίαρχη δύναμη στην ηλεκτρονική σκηνή. Με έδρα το Λονδίνο, τροφοδοτεί πλέον το κοινό του με πολυάριθμες κυκλοφορίες στη δική του δισκογραφική εταιρία, «Looking For Trouble», διοργανώνει πάρτι και δουλεύει ακατάπαυστα πάνω σε νέα projects, ενώ παράλληλα «τρέχει» και τη δισκογραφική εταιρεία «Steel City Dance Discs».

facebook event

tickets


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background