ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ FOREST SWORDS ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Written by on 21st November 2023

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Forest Swords by Plissken την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών. Διάρκεια διαγωνισμού 22/11/23 – 27/11/23. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα

Ο Forest Swords, από τους πιο επιτυχημένους ηλεκτρονικούς παραγωγούς και συνθέτες, έρχεται στην Αθήνα, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, για ένα μοναδικό live!

Ηλεκτρονικός παραγωγός και συνθέτης ο Βρετανός Matthew Barnes ή αλλιώς Forest Swords, με έδρα το Λίβερπουλ, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο πρωτότυπους και σημαντικούς καλλιτέχνες που έχει να επιδείξει η σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή τον τελευταίο καιρό. Η μουσική του, υποβλητική και συναισθηματική, συγκεντρώνει έντονα στοιχεία dub, hip-hop και r&b beats, κιθαριστικές γραμμές, λούπες, drone και ατμοσφαιρικά ηλεκτρονικά samples που μαγεύουν τον ακροατή.

Ο Forest Swords έχει αναμφισβήτητα την ικανότητα να δημιουργεί ονειρικές συνθέσεις συνυφαίνοντας έντονα μουσικά συναισθήματα όπως μελαγχολία, ευφορία, θλίψη και ευδαιμονία. Γνωστός για τις εναλλαγές ήχων σε καινοτόμους ηλεκτρονικούς κόσμους, με πιο πρόσφατο το επιτυχημένο δεύτερο άλμπουμ του «Compassion» (Ninja Tune), remixes για τις Bjork και Neneh Cherry και την επιμέλεια συλλογών της DJ-Kicks. Οι κυκλοφορίες του έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές από πολυάριθμα διεθνή μέσα.

Ο FOREST SWORDS στην Αθήνα

+ special guest: SPIVAK

28 Νοεμβρίου

2023 Ωδείο Αθηνών

facebook event

tickets

Σύνδεσμοι:
Website – www.forestswords.co.uk/
Facebook  – www.facebook.com/forestswords/
Instagram – www.instagram.com/forestswords/
Twitter – www./twitter.com/i/flow/login?redirect_after_login=%2Fforestswords


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background