1

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ηλίας Φουντούλης, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΤΩΝ NIGHTSTALKER ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αργύρης Γαλιατσάτος, frontman των Nightstalker στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου, λίγο πριν τη live εμφάνιση της μπάντας στην Τεχνόπολη.

0

Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΗ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Γεωργή, συγγραφέας του βιβλίου «Αυτός που θέλουν οι γυναίκες», στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

ANSER ΚΑΙ EVERSOR ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Anser και Eversor, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου, λίγο πριν τη live εμφάνιση τους στην Τεχνόπολη.

0

Ο TRIVIALIST ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Trivialist, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

1

Η MONIKA ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η Monika στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο “Proud”.

0

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ & Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Γαλάνη και ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, με αφορμή τη μουσική τους συνάντηση στο άλμπουμ “Είσοδος Κινδύνου“, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen , στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

1

 Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

0

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ – ΜΠΑΪΜΑΚΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο stand up comedian, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαΐμάκος, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός και stand up comedian, Μιχάλης Μαθιουδάκης, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Η IDRA KAYNE ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η Idra Kayne, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

0

O ΝΕΓΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΗΝ KAFKA

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νέγρος του Μοριά με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «ΘΡΑCOC» (Θράσος), σε παραγωγή Odydoze, στον Nostos 100.6 και στην Kafka.

0

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο συγγραφέας και σεναριογράφος Δημοσθένης Παπαμάρκος, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

4

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φοίβος Δεληβορίας, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

0

KAFKA A TRIBUTE TO Ryuichi Sakamoto

Ένα μουσικό αφιέρωμα από την Kafka στον Ιάπωνα συνθέτη, Ryuichi Sakamoto. Ο βραβευμένος συνθέτης και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος είχε συνθέσει μουσική για πολλές ταινίες, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, στις 28 Μαρτίου του 2023.

0

Η ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η Γαβριέλλα Τριανταφύλλη, Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής του ΚΠΙΣΝ, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

0

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λουκάς Κατσίκας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας“, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

1

Ο ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ON DEMAND

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Nostos 100.6 και στα Early Birds Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

1

KAFKA A TRIBUTE TO BURT BACHARACH

Ένα μουσικό αφιέρωμα από την Κafka, στον θρυλικό συνθέτη, τραγουδοποιό κι ερμηνευτή Burt Bacharach, με αφορμή τον θάνατο του στις 8 Φεβρουαρίου του 2023. “𝘚𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘯𝘵𝘴 𝘵𝘰 𝘣𝘦𝘭𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘢 𝘸𝘩𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘯 𝘢𝘭𝘭 𝘵𝘩𝘦 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘴𝘢𝘺 𝘉𝘶𝘵 𝘢𝘴 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘢𝘥𝘪𝘰 𝘱𝘭𝘢𝘺𝘦𝘥 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘰𝘰𝘮 𝘸𝘢𝘭𝘭 𝘞𝘩𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘯𝘢𝘮𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘭𝘭𝘦𝘥 𝘩𝘦𝘳?” Τραγούδια με […]

0

Ο ΛΥΟ ΚΑΛΟΒΥΡΝΑΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής Λύο Καλοβυρνάς, στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο stand up comedian Ανδρέας Πασπάτης στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

2

Ο ARCHAEOSTORYTELLER ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θόδωρος Παπακώστας aka Αrchaeostoryteller στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο ΠΑΡΙΣ ΡΟΥΠΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο stand up comedian Πάρις Ρούπος στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Η ΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη Stand Up Comedian, Ήρα Κατσούδα στον Nostos 100.6 και στα ραδιοφωνικά Κουραφέλκυθρα, καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο ΝΙΚΟΣ NIVO ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος ΝiVo Βουρλιώτης στον Νostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου.

0

KAFKA A TRIBUTE TO JEFF BECK

Ένα μουσικό αφιέρωμα από την Κafka στον Jeffe Beck, με αφορμή τον θάνατο του στις 10 Ιανουαρίου του 2023.

0

Η ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Η Χρύσα Κατσαρίνη στον Nostos 100.6 και στα Κουραφέλκυθρα. Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη stand up comedian στον Αντώνη Βαβαγιάννη.

Χρύσα Κατσαρίνη
0

BEST TRACKS & ALBUMS OF THE YEAR BY KAFKA ΑΚΟΥΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τρεις εκπομπές αφιερωμένες στις μουσικές του 2022 με την Kafka να επιλέγει και να παρουσιάζει τα δικά της καλύτερα άλμπουμ και κομμάτια της χρονιάς. Άκουσε τις εκπομπές εδώ on demand. BEST ALBUMS OF THE YEAR BEST TRACKS OF THE YEAR PART1. BEST TRACKS OF THE YEAR PART 2.

0

TO LUBEN ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Το Luben στον Nostos 100.6 και στα Κουραφέλκυθρα. Άκουσε έδω όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε το δίδυμο του Luben στον Αντώνη Βαβαγιάννη.

0

Ο BNC – BRUISES N CUTS ΣΤΟN NOSTOS 100.6

Ο μουσικός παραγωγός κι MC BNC (κατα κόσμον Jeff Gonzales), γνωστός από την Cast A Blast και φωνή του σχήματος του Blend Mishkin, Roots Evolution, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή των Early Birds. Ο BNC κυκλοφόρησε πρόσφατα το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του. Αυτή είναι η πρώτη full – length (ψηφιακή) […]

3

Ο ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 & ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Ο αγαπημένος κωμικός Θώμας Ζάμπρας βρεθηκέ στο στούντιο του Nostos 100.6 και στα Κουραφέλκηθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη. Άκουσε παρακάτω, όλη τη συνέντευξη.

0

ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ

Το Κουλούρι πάει Κουραφέλκυθρα και τα λόγια είναι περιττά! Άκουσε παρακάτω, όλη την συνέντευξη (ή όχι) στην εκπομπή του Αντώνη Βαβαγιάννη και στον Nostos 100.6.

0

Ο ΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ AKA THE CURLY SUE ΣΤΟΝ NOSTOS 1OO.6

Με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης του συγγραφικής δουλειάς με τίτλο «Πώς ο Ιγνάτιος Καραθοδωρής έχασε τα πάντα», ο Άρης Αλεξανδρής aka The Curly Sue, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6, στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου, για μια κουβέντα με κύριο άξονα τις σειρές που έχει – έχουμε αγαπήσει και […]

0

Ο ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Nostos 100.6 ο αγαπημένος stand-up comedian Βύρων Θεοδωρόπουλος, καλεσμένος στο στούντιο του σταθμού και στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου. Άκουσε εδώ τη συνέντευξη:

1

FREEDOM CANDLEMAKER & ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε τη συνέντευξη των Freedom Candlemaker και Οδυσσέα Τζιρίτα των Odysseas Phone Ocrhestra στον Νostos 100.6. Με αφορμή τη live εμφάνιση τους στο Ρομάντζο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο Freedom Candlemaker και ο Οδυσσέας Τζιρίτας, βρέθηκαν στο στούντιο του Nostos 100.6 και στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου. Άκουσε εδώ τη συνέντευξη: […]

0

ΟΙ JIMMY KNOWS ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη των Jimmy Knows στον Νostos 100.6. Το Αθηναϊκό indie pop συγκρότημα, που αποτελεί ένα από τα πιο φρέσκα και πολλά υποσχόμενα ονόματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6 και στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη. Άκουσε εδώ τη συνέντευξη:

1

CAFE SOCIETY ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KAFKA

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2022 Σήμερα από τις 19:00 μέχρι και τις 22:00 στο Nostos 100,6 προκύπτει μια τριωρη εκπομπή με 65 τραγούδια. Δε ξέρω ποιά είναι τα κατάλληλα λόγια για να μεταφέρω την ατμόσφαιρα του CAFE SOCIETY, ξέρω όμως ποιά ήταν εκείνη η μουσική που έκανε εμένα και τον Κωνσταντίνο Τζούμα να συντονιζόμαστε μεταξύ μας […]

1

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε όλη τη συνέντευξη του Στέφανου Φίλιππου Διαμαντόπουλου γνωστός και ως Phil Diamond στον Nostos 100.6. Singer – songwriter με αγάπη για το rock και με πολλά μουσικά project (Adámas, Buzzhound, Man Called Shadow, Orgone) o Στέφανος Φίλιππος Διαμαντόπουλος, βρέθηκε στο studio του Nostos 100.6 και στην πρωινή εκπομπή Early Birds, καλεσμένος του Σπύρου Χούντα […]

0

H IOTA PHI ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Άκουσε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η IOTA PHI στον Νostos 100.6. Η τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσικός παραγωγός και βραβευμένη σκηνοθέτρια μουσικών βίντεο, IOTA PHI ή αλλιώς γνωστή ως Ilia Darlin, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6 και στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη, με αφορμή τη συμμετοχή της στο line up του φετινού Athens Digital Arts Festival. […]

0

ΣΤΙΧΟΙΜΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Ένα από τα πιο επιδραστικά hip-hop συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, οι θρυλικοί Στίχοιμα, θα ανέβουν στην σκηνή της Τεχνόπολης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, για ένα εκρηκτικό live, μαζί με τους Planet Of Zeus, στο πλαίσιο της κοινής τους περιοδείας BULLS  IN A CHINA SHOP TOUR 2022. Με αφορμή την live εμφάνιση των Στίχοιμα, η […]

0

Ο ΝΕΓΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Ο Black Morris έχει χαρακτηριστεί ως ο σύγχρονος ρεμπέτης, συνδυάζοντας απόλυτα τον new wave ήχο με το παραδοσιακό ρεμπέτικο style. Άκουσε εδώ όλη τη συνέντευξη του Νέγρου του Μοριά, του εκρηκτικού MC και τραμπέτη του εγχώριου hip – hop, στον Nostos 100.6 και στα Early Birds, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου. Άκουσε εδώ τη συνέντευξη:

0

KAFKA A TRIBUTE TO VANGELIS

“A Tribute To Vangelis“. Ένα μουσικό αφιέρωμα από την Kafka στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή στις 17 Μαΐου του 2022. Πρωτεργάτης του ηλεκτρονικού ήχου και μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου βραβεύτηκε με Όσκαρ για τη μουσική επένδυση της ταινίας «Οι δρόμοι […]

2

KAFKA TAKES NOTES “EYE CANDY”

«Eye Candy» ή αλλιώς «φάτε μάτια ψάρια». Ένα μουσικό αφιέρωμα, σε δύο μέρη, από την Kafka, σε Αφρο-Αμερικανούς καλλιτέχνες, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι μίλησαν για αγάπες, έρωτες, σαμπάνιες, εκδίκηση, πόνο κι άλλες ιστορίες της καρδίας. Άκουσε και τα δύο μέρη του «Eye Candy» εδώ:

0

WHERESWILDER ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Με αφορμή την παρουσίαση του τρίτου ολοκληρωμένου τους album με τίτλο “Movement In Place” το Σάββατο 7 Μαΐου στο SΙΧ D.O.G.S, οι Whereswilder βρέθηκαν στο studio του Nostos 100.6 και στην παρέα των Early Birds, Σπύρου Χούντα και Χρύσας Οικονομοπούλου. Άκουσε εδώ ηχογραφημένη τη συνέντευξη που μας παραχώρησαν ο Γιάννης Ράλλης και ο Μανώλης Γιαννίκιος, μέλη της αγαπημένης local rock μπάντας Whereswilder. […]

0

KAFKA TAKES NOTES EASTER EDITION

Ένα μουσικό αφιέρωμα – podcast από την Kafka, με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα. “Εικόνα μέσω μουσικής στη δυτική σύγχρονη αντίληψη περί Μεγάλης Εβδομάδας. 16 κομμάτια κι ένα τόσο αγαπημένο soundtrack, υπόκρουση σ᾽ ένα σπουδαίο βιβλίο που μεταφράστηκε σε ζόρικη ταινία απ’ όλες τις απόψεις. Ο Τελευταίος Πειρασμός του Νίκου Καζαντζάκη με τα μάτια του Martin […]

0

KAFKA Atlanta Series Soundtrack PODCAST

Ένα podcast – αφιέρωμα από την Kafka στη μουσική επένδυση της πολυβραβευμένης σειράς Atlanta, με δημιουργό και πρωταγωνιστή τον Donald Glover, γνωστό και ως Childish Gambino. Η σειρά Atlanta παρουσιάζει με ρεαλιστικό, σύγχρονο και καυστικό τρόπο την αμερικάνικη κουλτούρα. Άκουσε το podcast εδώ:

1

KAFKA A Tribute To Betty Davis PODCAST

Ένα podcast – αφιέρωμα από την Kafka για την Betty Davis. Θρυλική μορφή της μαύρης μουσικής, μοντέλο και σύζυγος του Miles Davis, η Betty Davis πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα στις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70, ενώ υπήρξε μια προσωπικότητα με ιδιαίτερη επιρροή στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης. Έφυγε από τη ζωή στις 9 Φεβρουάριου […]

2

Η ΟΛΙΝΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Εκείνη, μία από τις πιο φρέσκιες παρουσίες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Εκείνος, συνθέτης, παραγωγός και συνιδρυτής της δισκογραφικής Mellowsophy Music. Η Όλγα Νικολαΐδου aka Ολίνα και ο Γιώργος Βερναρδάκης, βρέθηκαν στο στούντιο του Nostos 100.6, καλεσμένοι στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη, με αφορμή τη νέα κυκλοφορία της Ολίνας με τίτλο “μπλε μελαγχολί“, όπου τη μουσική […]

0

PLANET OF ZEUS ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Λίγο πριν την προγραμματισμένη live εμφάνιση των Planet Of Zeus στο Gagarin, το Σάββατο 9 Απριλίου, ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ντράμερ της μπάντας, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6, στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου, σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, συμπεριλαμβανομένων και των συστατικών που κάνουν την μπάντα τόσο επιτυχημένη. Αφορμή […]

0

KAFKA A Tribute To Oscar Awarded Songs & Soundtracks PODCAST

Ένα podcast από την Kafka με αφορμή την 94η απονομή των βραβείων Oscar και μια μουσική αναδρομή σε βραβευμένα τραγούδια και soundtracks από το 1934 μέχρι και σήμερα. Άκουσε εδώ το podcast:

0

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Ο Μάκης, aka Gerard, Παπασημακόπουλος, ο άνθρωπος με τις πολλές ιδιότητες, γνωστός για τα σατιρικά του βίντεο αλλά και τα ανατρεπτικά του podcast, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου για να μας λύσει όλες τις απορίες. Μουσικός, podcaster και blogger, αρθρογράφος και YouTuber, εξερευνητής cult κινηματογραφικών διαμαντιών από τα ’70s […]

0

KAFKA From Death Row Records To Super Bowl Halftime Show PODCAST

Ένα podcast από την Κafka με αφορμή το Super Bowl Halftime Show 2022, το ημίχρονο του τελικού του NFL, όπου φιλοξένησε επί σκηνής για πρώτη φορά μαζί, πέντε ζωντανούς θρύλους της ραπ και χιπ χοπ μουσικής σκηνής, που μεσουράνησαν στα 90s. Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg, 50 Cent και ο Kendrick Lamar. Αφετηρία και […]

0

KAFKA A TRIBUTE TO Ulysses by James Joyce PODCAST

Ένα podcast – μουσικό αφιέρωμα από την Kafka, με αφορμή τα 100 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου “Ulysses” του James Joyce, με κομμάτια επηρεασμένα από το έργο του Ιρλανδού συγγραφέα. Άκουσε εδώ το podcast:

0

KAFKA The Andy Warhol Diaries PODCAST

Ένα podcast από την Kafka βασισμένο στη μουσική επένδυση της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, “The Andy Warhol Diaries“. Η σειρά 6 επεισοδίων από τον σκηνοθέτη Ryan Murphy, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Pat Hackett, με τον ίδιο να της αφηγείται τη ζωή του επί σειρά ετών και την συγγραφέα να καταγράφει τις σκέψεις του, με την […]

0

KAFKA A TRIBUTE TO Mark Lanegan PODCAST

Ένα podcast από την Kafka, αφιερωμένο στον Mark Lanegan, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας rock σκηνής κι έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς των τελευταίων δεκαετιών. Ο Mark Lanegan έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, στις 22 Φεβρουαρίου του 2022. Άκουσε εδώ το podcast:

3

Η ΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Η Ήρα Κατσούδα μια από τις πιο δημοφιλείς stand up comedian, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου, μιλώντας για την τελευταία της δουλειά αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια, σε μια συνέντευξη που σίγουρα δεν λείπει το χιούμορ. Η νέα παράσταση, stand up comedy της Ήρας Κατσούδα, έχει τίτλο «Για […]

3

GPOLY VS KAFKA XMAS EDITION PODCAST

GPoly Vs Κafka. Γιώργος Πολυχρονίου και Κατερίνα Καφετζή σε μια σπάνια ραδιοφωνική συνάντηση. Οι δυο καταξιωμένοι παραγωγοί του ελληνικού ραδιοφώνου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια επετειακή εκπομπή με αφορμή τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και την κοινή αγάπη τους για τη μουσική.  Ο GPoly και η Κafka συνυπάρχουν για πρώτη φορά στον αέρα του […]

1

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΒΑΓΙΑΝΝΗΣ aka ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΟΣ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Ο Κουραφέλκυθρος, ένας από τους πιο αγαπημένους κομίστες, δημιουργός της πολύ επιτυχημένης σειράς κόμικς Κουραφέλκυθρα, άφησε για λίγο την πέννα του, δίνοντας την ευκαιρία στου ακροατές του Nostos 100.6 να τον γνωρίσουν καλυτέρα. Ο Αντώνης Βαβαγιάννης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, πέραν του προσωπικού του προτζεκτ αλλά και των συνεργασιών που έχει κάνει κατά καιρούς […]

0

BHUKHURAH ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Πίσω από το μουσικό project Bhukhurah, βρίσκεται ο singer – songwriter, μουσικός, παραγωγός και sound designer, Χρήστος Μπεκίρης, γνωστός και μέσα από τη συμμετοχή του στα εγχώρια μουσικά σχήματα CHICKN και Callas. Άκουσε εδώ τη συνέντευξη του Χρήστου Μπεκίρη στον Nostos 100.6 και στους πρωινούς, Σπύρο Χούντα και Χρύσα Οικονομοπούλου αλλά και το ολόφρεσκο, ντεμπούτο […]

0

INTERVIEW: Ο THEODORE ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Λίγο πριν την live εμφάνιση του στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου, την Παρασκευή 16 Ιουλίου, ο Theodore, ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6, καλεσμένος του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου. Αφορμή, η συναυλιακή του επιστροφή, όπου και τον βρίσκει με νέα μπάντα, τα […]

0

INTERVIEW: VASSIŁINA ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

“Ατυχήσαμε” λέγεται ένα από τα κομμάτια της, που συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο της ολοκληρωμένο προσωπικό album με τίτλο “Fragments” αλλα εμείς σταθήκαμε σίγουρα τυχεροί με καλεσμένη τη VASSIŁINA στο studio του Nostos 100.6. Singer, songwriter μιας και η ίδια υπογράφει επί το πλείστον στίχους, μουσική και κάνει την παραγωγή στα κομμάτια της, με τον ήχο της […]

0

INTERVIEW: Amalia & The Architects ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Μια από τις πιο φρέσκιες παρουσίες της εγχώριας μουσικής σκηνής, η Αμαλία Μουχταρίδη, δημιουργός του μουσικού πρότζεκτ Amalia & The Architects, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6 και στην πρωινή ζώνη, καλεσμένη του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου, σε μια κουβέντα μουσική κι όχι μόνο. Το μουσικό πρότζεκτ Amalia & The Architects, το οποίο […]

Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background