ΟΙ BUS THE UNKNOWN SECRETARY ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

INTERVIEW 20th February 2020

Λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Αμερικανών Mystery Lights στο Gagarin, οι εγχώριοι heavy rockers Βus The Unknown Secretary, βρέθηκαν στα μικρόφωνα του Nostos 100.6 παρέα με τον Σπύρο Χούντα και τον Ηλία Ζουμπούλη και μας μίλησαν για τον ήχο τους.

Ο Βασίλης, frontman και κιθαρίστας της μπάντας κι ο Σπύρος, μπασίστας, μας είπαν για το ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον των Βus The Unknown Secretary το 2011, με αφετηρία την heavy metal μουσική που τους ακολούθησε από τα νεανικά τους χρόνια. Με δύο E.P τα “The Impious Tapes” και “The Cross” (2014) και δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ, τα “The Unknown Secretary” (2016) και το καινούργιο “Never Decide” (2019), με νέες μουσικές επιρροές από σύγχρονα και παλιά ακούσματα  και με την μπάντα να αποκτά τελικό line up, οι Βus The Unknown Secretary, έχουν επάξια το δικό τους “metalόφιλο” κοινό.

Αγαπάνε την Αθήνα και τις γειτονίες της, με το studio τους να βρίσκεται στου Ψυρρή, έχουν έντονη συναυλιακή δραστηριότητα, ένα τουρ συναυλίων στα σκαριά και συνεχίζουν να ετοιμάζουν νέο υλικό.

Ευχαριστούμε πολύ τους Βus The Unknown Secretary.

 Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background