Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

INTERVIEW 3rd June 2020

Λίγο πριν το ξέσπασμα του Covid-19 και του lockdown που μας ανάγκασε να κρατήσουμε τις απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια όλων μας, ο Νικήτας Κλιντ, ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς δημιουργούς της γενιάς του, βρέθηκε στο studio του Nostos 100.6 μαζί με τον Σπύρο Χούντα και τον Ηλία Ζουμπούλη.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τους Active Member που έκαναν μεγάλη αίσθηση στα 90’s, μέχρι και το 2002 οπού ο Νικήτας Κλιντ αποχωρεί από το hip-hop σχήμα, για να φτιάξει τις Ρόδες, μια μπάντα με πρωτοποριακό ήχο και πολυσυλλεκτικούς μουσικούς συνδυασμούς. Οι Ρόδες μετά από ένα διάλειμμα, ενεργοποιούνται ξανά το 2010, κάνουν αλλαγές στη σύσταση των μελών και γίνονται Ρόδες United. Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Internet, κυκλοφόρησε μέσα στο 2020, αποκλειστικά στο YouTube.

Ο Νικήτας Κλιντ, αυθόρμητος κι αυθεντικός, για πολλούς μια από τις πιο τολμηρές φωνές στον καλλιτεχνικό χώρο, μας μίλησε για τις μουσικές του επιρροές και τα ακούσματα του, που δεν περιορίζονται στην hip-hop, για την διαδικασία ολοκλήρωσης της τελευταίας του δουλειάς, για τη σχέση του με τα social media και τους διαδικτυακούς haters αλλά και για το τίμημα του να παίρνεις δημόσια θέση, πάνω σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Τέλος μας είπε για τις ασχολίες του παράλληλα με τη μουσική αλλά και το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, το παιδί του.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νικήτα Κλιντ για την ωραία συνέντευξη.Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background