Ο NICK WATERHOUSE ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

INTERVIEW 5th November 2019

Ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του Ελληνικού κοινού, ο Nick Waterhouse, βρέθηκε στον αέρα του Νostos 100.6, σε μια μίνι τηλεφωνική συνέντευξη – συνομιλία  με τον Ηλία Ζουμπούλη, με αφορμή την επερχόμενη live εμφάνιση του, στο Fuzz Live Music Club την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Οαγαπημένος Αμερικανός μουσικός, με τον 50s και 60s ήχο, που αγαπά το αυθεντικό  rock‘n‘roll, την rnb, την soul και την jazz , μας μίλησε για την παγκόσμια περιοδεία του, που έχει ήδη ξεκινήσει, κάνοντας μια στάση και στη χώρα μας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, μετά το τελευταίο του επιτυχημένο live τον περασμένο Μάρτιο.

Μας είπε για το τι έχουμε να περιμένουμε στο δεύτερο αυτό live, για την ενέργεια του επί σκηνής , που υπόσχεται ότι θα είναι εκρηκτική , για τα πιο σύνθετα κομμάτια από το ρεπερτόριο του, που δεν έπαιξε στην προηγούμενη εμφάνιση του και θα τα απολαύσουμε σε αυτή αλλά και για τον ήχο που χρησιμοποιεί στα live του, με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η Fender Stratocaster κιθάρα του και οι ενισχυτές Fender.

Τέλος μας είπε για την αγάπη του για την Ελλάδα και την Ελληνική κουλτούρα αλλά και το ξεχωριστό δέσιμο που έχει αναπτύξει ως καλλιτέχνης με την χώρα μας.

Θα τον απολαύσουμε live την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club, σε μια  βραδιά με vintage αίσθηση, μαζί με την πολυμελή μπάντα του.

 Current track

Title

Artist

Background